Superstaaril, kelle nime väljaanne The Sun ei taha avalikustada, on olnud väga paljud kõrge kaliibriga seksuaalpartnereid ning väidetavalt teevad tema advokaadid ettevalmistusi juhuks, kui eelnevad armukesed peaksid mehe kohtusse kaebama.

Anonüümseks jääva endise näitleja armukeste hulka kuuluvad Oscari võitnud näitlejanna, usklik filminäitleja, kõmulise minevikuga Hollywoodi staar, telestaar, meediapersoon ja pornomodell.

Sotsiaalmeedias spekuleeritakse, kes võib see A-klassi filmide näitleja olla, kellega paljud naised on suhtes olnud. Teada on, et mees on keskealine ning varasemalt heas sportlikus vormis ja hea tervise juures olnud näitlejaga, kes arvas, et temaga ei saa midagi juhtuda.

Loo teeb õõvastavaks fakt, et väidetavalt teadis mees oma haigusest juba aastaid ning on ilmselt meelega naiste tervise ohtu seadnud. Mõningad näitleja sõbrad on meest julgustanud enda haigusest avalikkusele rääkima, kuid senimaani on ta keeldunud.

"Ilmselgelt oleks see suur uudis, kuid reaalsus on see, et HIV on tänapäeval peaagu, et täiesti ravitav ja see ei peaks tema töövõimet või normaalse elu elamist segama," rääkis üks staari lähedastest.

"See võiks maailma jaoks HIV mõistmist muuta, sest tegemist on hetero mehega."

Staar on enda haiguse pärast väga paranoiline ja kardab, et tema tervet karjääri hakkaks määrama tema diagnoos. Samuti kardab mees, et endised armukesed asuvad teda süüdistama hooletult nende tervise ohtu seadmises.

DailyMaili andmetel maksab näitleja oma ühele armukesele suu kinnihoidmise eest suuri summasid, kuna naine sai ta saladuse jälile, leides vannitoakapist HIV ravimid. Naine tegi ravimitest fotod ja lasi end uurida, kas tal on HI-viirus, kuid testid näitasid, et ta ei ole nakatunud. Hiljem lubas ta fotod avalikustada ja staar pani tal rahaga suu kinni. Naine saavat iga kuu 20 000 dollarit.

Näitleja Rock Hudson oli esimene tuntud staar, kes suri aastal 1985 AIDSile omasesse haigusesse. Kuus aastat hiljem diagnoositi Queeni ninamehel Freddie Mercuryl HIV, mis arenes AIDSiks. Ta suri 1991. aasta novembris.

Meelelahutajad Holly Johnson (bändist Frankie Goes To Hollywood) ja bändi Erasure laulja Andry Bell, elavad mõlemad HIV-ga. NBA kossulegend, 56-aastane Magic Johnson teatas aastal 1991, et ka tal on HIV.