Vast isaks saanud näitleja Ashton Kutcher valmistub kohtus tunnistajapinki minema, et tunnistada mehe vastu, kes tema kümne aasta taguse tüdruksõbra jumalt tappis.

Michael Thomas Gargiulot süüdistatakse kolme naise mõrvamises, kaasa arvatud Ashtoni tonase tüdruksõbra, 22-aastase Ashley Ellerini omas.

Kohtudokumendid paljastavad mõrvaööst õõvastavaid fakte. Ashleyt, kes elas vaid mõnisada meetrit eemal mõrvari kodust, rünnati dušši all ning pussitati 47 korda. Mõrvar lõikas tüdruku kõri läbi nii jõhkralt, et eemaldas peaaegu ta pea.

22-aastane Ashley Ellerin õppis Los Angelese Moe ja Disaini Instituudis ning käis kohtamas toona 23-aastase Aston Kutcheriga, kes saatuslikul ööl tüdruku kodugi korraks külastas. Näitleja sõnul nägi ta vaibal punaseid plekke, kuid eeldas, et tegu on veiniplekkidega. Kuna Ashley talle ei vastanud, lahkust ta sealt pikemalt peatumata.

Kui Ashley surnukeha leiti oli see mõrvari poolt pandud väga seksuaalsesse poosi. Mõrvar Gargiulot tabati, kui leiti ühe tema käest pääsenud ohvri juurest tema DNA.