Ljudmilla saatus oli Venemaal eelmise aastal Google'i otsingutes üks kõige populaarsemaid, kuna avalikult pole naise tegemisest eriti midagi teada ning levivad vaid kuulujutud, mis ulatuvad kloostrisseminekuni välja, kirjutab Sobesednik. Avalikult on ta end näidanud vaid korra-paar ning seda üritustel, mis on viinud väljaande ajakirjanikud tema võimaliku uue elukaaslase jälgedele.

Nimelt on Ljudmillat nähtud paaril kunsti- ja kirjandussündmusel, mille korraldamisega on seotud tema endise abikaasa patronaaži all olevad orgainsatsioonid, mida juhib 38-aastane mees nimega Artur Otšeretnõi. Lisaks seovad Putinat läbi aastatepikkuste perekondlike sidemetega väisatud sündmustega teisedki kontaktid, kuid huvitavaks läheb lugu siis, kui ajakirjanikud on välja kaevanud Putinite kinnisvaratehingutega seotud dokumendid, millest selgub, et vara haldajaks on mitte enam Ljudmilla Putina, vaid keegi Ljudmilla Otšeretnaja, kelle ülejäänud andmed klapivad esileedi omadega.

Mis asjaoludel Ljudmilla endale uue perekonnanime sai, välja selgitada ei õnnestunud: Artur Otšeretnõi ei olevat mingil põhjusel päringutele vastanud, milles uuriti, kas endisel esileedil on nende perekonnaga isiklikke sidemeid. Lõppkokkuvõttes jäi kogu lugu küll üpris segaseks ning jääb selgusetuks, kas Ljudmillal on endast 20 aastat noorem mees, ent üks on selge: endine presidendiproua avalikkuse ees figureerida selgelt ei soovi ning on selle nimel isegi nimega üks-null teinud.

Kes oskab hästi vene keelt, võib lugu lugeda SIIT.