Maria Listra sõnul oli ta Kuninglikust Kvintetist teadlik juba ammu: „Olen neist juba pikalt teadlik olnud ja järsku tekkis idee jõud ühendada. Suur ja erinev koosseis meie tuuril annab edasi seda koos laulmise ja ühise hingamise mõtet, mis Eestis Laulupeo aastal on vägagi aktuaalne,“ räägib Listra. 

Käesolev aasta on Maria jaoks möödunud tormiliselt: „Galakontserdid, õpitoad, hümni laulmine Andres Operi lahkumismängul A. le Coq Arenal ja 25. sünnipäevaks tegin isendale kingituseks uue tätoveeringu," selgitab lauljatar.

Maria Listra tegeleb ka kaverdamisega: nimelt tegi ta oma versiooni Smilersi legendaarsest laulust „Nii sind ootan". „Kõigepealt pean ütlema, et Smilersi lood on mulle juba lapsest peale meeldinud. Neil on lihtsalt nii palju häid viise – meloodilised ja laia ruumiga“, kiidab Maria Smilersi loomingut. 

"„Nii sind ootan“ jäi minu jaoks sõelale kuidagi lihtsalt ja loomulikult. Originaalesitus on muidugi täiesti omaette maailm ja tunnetus. Aga selles loos üldiselt on see miski, mis lubab laiemat, sealhulgas klassikalist lähenemist," iseloomustab Maria laulu, mida kindlasti ka peagi algaval kontserttuuril näha ja kuulda saab.

Kontserttuur alustab 8.juulil Viljandist ja lõpeb 19.juulil Põltsamaal.

Lisainfot leiad SIIT.