"Indrek on näitleja ja ta on "Õnne 13s" aastaid. See on teil täielikult pastakast välja imetud, kuid teil on see õigus," sõnas Suviste Publikule telefonitsi. Produtsendi sõnul on sarjas ka varasemalt olnud poliitikaga seotud inimesi ning valimistest ja poliitikast on eelnevate valimiste eel hulga rohkem räägitud kui tänavu. "Kingsepp Johannes, Kaljo Kiisk, oli ju Reformierakonnast," toob ta näite. "Kui soovite nii detailidesse minna, siis...Kas punased lilled peaks ka meil keelatud olema?" utreerib ta, viidates sotsiaaldemokraatide erakonnasümboolikale.

"Meil pole Indrekuga, käsi südamel, kordagi sellest juttu olnud," vannub ta, et valimistega pole Saare valimiste eel sarja taasilmumisel mingit seost. Kui tähelepanu nii tähtis, tõstatab Suviste, siis miks keeldunud Saar rollist "Kättemaksukontoris", mida produtsent talle pakkus.

Tammsaare-viited olla Saare tekstis olnud puhtalt vimka viskamise pärast ning nende eest vastutavat täielikult äsja "Õnne 13" meeskonnaga liitunud nooruke stsenarist Andra Teede, kes soovitas kommentaariks pöörduda jällegi Suviste poole. "Käsi südamel, võin lapse nimel vanduda, et mingeid ettekirjutusi talle (stsenaristile - toim.) tehtud ei ole," jääb produtsent endale kindlaks.