"Et neid ehteid kunagi ära ei tuntaks, otsustasime me need üles sulatada," rääkis Aomar Ait Khedache nime kandev mees politseile, vahendab New York Daily News. "Üks meist kandis selle eest hoolt. Ta tõi need tagasi kangidena. Kokku oli seal ilmselt 800 ja mõned grammid peale, mis andis summaks umbes 25 000 või 28 000 eurot."

Khedache jutu kohaselt on Kim Kardashiani ehetest alles vaid tema kurikuulus teemantsõrmus: "Kõik kartsid selle müümisega tegeleda, sest seda kivi on väga lihtne ära tunda," seletas Khedachel.

Mees tunnistas, et täpse info staari asukoha kohta said nad "Kimile väga lähedaselt isikult". Samuti olevat röövi planeerimisele aidanud kaasa Kardashiani sotsiaalmeedia lembus. "Ta kinnitas, et ei kanna midagi võltsi. Piisas vaid internetis surfamisest, et teada absoluutselt kõike."

Rööv leidis aset oktoobri alguses kella 3 ja 4 vahel öösel Pariisis asuvas kortertüüpi hotellis. Politseinikeks riietunud röövlid panid uksevalvuri käeraudadesse ning sundisid teda Kardashian eluruumide uksed avama. Kim Kardashian seoti kinni ja lukustati röövi ajaks vannituppa, samal ajal kui röövlid korteri kõigest väärtuslikust tühjaks tegid. Kokku viidi minema viie miljoni väärtuses ehteid.

Politsei arreteeris jaanuaris kokku seitseteist inimest, kellest kümnele esitati Kardashiani röövimise eest süüdistus.