"Meie üleriigiline õudusunenägu on läbi", ütles Amber Heardi advokaat. "Täna on hea päev, sest ainus asi, mida Amber tahtis, oli lahutada," lisas advokaat Daily Mailile.

Lahutus oleks jõustunud juba varem, kui Johnny Depp oleks ära maksnud 6,8 miljonit dollarit kahjutasu, mida Amber nõudis. Depp ei maksnud ning saaga jätkus. Depp kaebas Heardi peale, et naine maksas hoopis Depp'ile sada tuhat dollarit. Lõpuks mõistis kohus Heardile välja 6,8 miljonit dollarit, mille Depp peab siiski ära maksma. Depp'i advokaatide sõnul oli Amber Heardi edasikaebamisel teistsugune põhjus: "Amber tahab oma 15-ne minutilist kuulsust nautida," ütles Depp'i jurist.

Amber Heard lubas kõnealused 6,8 miljonit dollarit annetada naistevastase vägivalla ja lastehaigla fondile.

53-aastane Johnny Depp ja 30-aastane Amber Heard lahutasid oma 15 kuud kestnud abielu eelmise aasta augustis. Depp lubas Heardile maksta 7 miljonit dollarit, mille mees pidi annetama Ameerika Tsiviilõiguse Ühendusele ja Los Angelese lastehaiglale. Paar tutvus "Rummipäeviku" võtetel 2011. aastal, nad abiellusid 2015. aasta veebruaris. Heard andis lahutuse sisse eelmise aasta maikuus, milles süüdistab Deppi vägivaldsuses.
"Sa ei ole üksi. Sa oled võib-olla samuti kinniste uste taga kannatanud, aga sa ei ole üksi," rääkis Amber Heard "Porterile" oma kogemusest vägivaldsete suhetega.