Lavastus räägib Mardi loo. Võiks öelda, et lavastus põhineb tõsielulistel sündmustel, kuid ei võta seda tõsielu liiga tõsiselt. Vahepeal ei saagi aru, kumb on pöörasem, naljakam ja kummalisem, kas elu või teater. “Mees Metsast” on lugu sellest, kuidas me oleme oma edevuse sõltlased ja oma ego pantvangid.

“Mart on väga mitmekülgselt andekas näitleja, ta on tugev draamanäitleja ja täpne parodeerija, samas ka muusikaliselt andekas, koreograafiliselt liikuv ja muidugi väga dünaamiline nukunäitlejana. Mardi lai näitlejaarsenal ja uskumatu lugu täidavad lava ehtsa teatrimaagiaga ja pealegi on lavale oodata ka mõnd üllatuskülaist.” lubab Pakk ja lisab: “Kindlasti on see tearitöö tõsine väljakutse nii mulle kui Mardile. Meil mõlemal tuleb ületada nii generatsioonide kui teatrivormide piire. Õnneks on see kõik puhas rõõm, mida on heameel publikuga jagada.” “Mina saan looma enda sees lavale lahti lasta. Igas mõttes. Mulle sobib!” lisab Mart.

Lavastuse tutvustus Piletilevi müügikeskkonnas kõlab nii:

Kes on see üliandekas poiss, kes suudab tummaksvõtva usutavusega jäljendada keda iganes Tina Turnerist Jaak Joalani? Poiss, kelle matkimisvõime paneb Andrus Vaariku arvates originaalidki kahvatama. Poiss, kes paneb neidude südamed palavikuliselt põksuma ja kellel endal on samas säärejooks, mida kadestab Tanja Mihhailova? Poiss, kes nukunäitlejana paneb laval elama kasvõi puuhalu või poroloonitüki? Mart Müürisepp tuli, nägi ja võitis.

Aga kust ta tuli? Kes ta on?

Vastused neile küsimustele on nüüd Teie ees laval. Ja need vastused on uskumatult üllatavad! Mees Metsast on tõenäoliselt selle kevade kõige kummalisem ja rabavam lavalugu - seda lihtsalt peab nägema!

Piletid on saadaval Piletilevis ja mängukohtades kõikjal üle Eesti.