Tutvumisportaal Flirtic teatab, et kasutajad saavad veebruaris portaali kaudu suhelda ja lähemalt tutvuda Teele Viira ning Artjom Savitskiga, kes osalevad ka tänavusel „Eesti laul 2012“ konkursil. Sõbrakuul saavad fännid muuhulgas Flirticu mängulisi teste tehes jälgida, kui palju neil oma lemmikstaariga ühist on. Mõnel õnnelikul avaneb kuu lõpus võimalus Teele ja Artjomiga ka silmast silma kohtuda!

Teele Viira sõnul on Flirtic üks vinge portaal, mis üllatab lihtsuse ja mängulisusega : „Siin on rida lõbusaid teste, mille täitmisega olen juba algust teinud. Näiteks sain enda kohta teada, et mu aura on punast värvi, mis näitab kirge ja visadust! Loomulikult on ka põnev teada saada, palju mul Flirticus pöidlahoidjad on."

Artjom on samuti positiivselt meelestatud Flirticut avastama: „Mulle on see eelkõige lahe võimalus oma fänne pisut paremini tundma õppida. Eks paistab, mis kuuga teada saan, aga kindlasti kutsun mõned uued tutvused ka kokku saama,“ lubas Artjom Savitski.

Veebruari jooksul täidavad Teele ja Artjom agaralt teste ja katsetavad teisi portaali suhtluskeskkonna võimalusi. Kuu lõpus valivad mõlemad välja kuni kaks uut tuttavat, kellega ka silmast silma kohtuma kutsuvad. Ning muide, huvitav on portaali juures see, et kui täidad teste ja vastad küsimusele näiteks, kuhu uue tuttavada kohtama tahaksid minna, siis saad selles kohas allahindlust või boonuseid!

Flirtic.com on rahvusvaheline kohtinguportaal, mille loojateks on Andres Susi (Cherry.ee asutaja), Andrei Korobeinik (Rate.ee asutaja) ning Allan Martinson (investeerimisfond MTVP, BNS, Delfi). Ettevõtte juhatuse esinaine on April Henry (Yahoo asepresident) ning Flirtic on saanud investeeringu ka juhtivalt riskikapitalifondilt Almaz Capital Partners (Cisco, EBRD). Flirtic.ee portaali tegevjuhiks on Viktor Ostsepkov. Hetkel on Flirticul erinevates riikides kokku ligi 300 000 kasutajat.