Pärast välismeedia veergudel tuure kogunud sahinaid tunnistas 55-aastane staar, et on taas pahuksis alkoholi ja retseptiravimitega ning läks pühade ajal Malibus asuvasse võõrutuskliinikusse ravile, vahendab DailyMail.

"Tunnen end suurepäraselt ning astun samme oma elu rikastamise ja parandamise suunas," sõnas Locklear. "Hetkel töötan ma teatud probleemidega kaasnenud lahtiste otsade sidumise kallal, et saaksin 2017. aastal täiega jõuga edasi minna".

Kuulduste kohaselt oli Heather ravile saabudes purupurjus ja pilves ning lahinal nutnud ja karjunud. "Teda oli vaja aidata, sest ta oli omadega nii p****s," paljastas üks asutuse töötajatest.

Kunagisel Hollywoodi kaunitaril on uimastitega olnud pikk ja raske ajalugu. 2008. aasta suvel kinnitas tema mänedžer, et Locklear viibib uimastite kuritarvitamisest tingitud ärevushoogude ja depressiooni tõttu Arizonas võõrutusravil. Locklear naasis koju neli nädalat hilem ja sama aasta lõpus arreteeriti ta narkojoobes auto juhtimise pärast. Kahe aasta pärast sattus ta jälle ravile.

2012. aasta alguses leidis aset hirmuäratav seik, kui Locklear'i õde kutsus naisele kiirabi, sest Locklear olevat koos alkoholiga alla neelanud surmava koguse tablette. Järgneval päeval viidi ta juba mitmendat korda võõrtusravile, toona aga hoopis Los Angeleses asuvasse kliinikusse.