Justin Timberlake

"Mispärast? Mu süda murdub praegu kõigi ohvrite ja perekondade pärast, kes olid kannatajad selles südametus teos. Ma lihtsalt ei mõista seda."

Paris Hilton

"Mu süda, armastus, mõtted ja palved lähevad ohvritele ja nende perekondadele."

Adam Lambert

"Mu mõtted ja palved on koos mu õdede ja vendadega, kes olid Orlandos Pulse'i ööklubis. Puhake kõik rahus, kes te kaotasite enda elu."

Hillary Clinton

"Ärkasin ülesse, et kuulda laastavaid uudiseid Floridast. Kuniks me ootame täpsemat informatsiooni, on mu mõtted nendega, kes on emotsionaalselt mõjutatud sellest kohutavast teost. -H"

Donald J. Trump

"Kohutav intsident Floridas. Palvetan kõigi ohvrite ja nende perekondade eest. Millal see lõppeb? Millal me muutume tugevaks, targaks ja valvsaks?"

Kim Kardashian West

"Mul pole sõnu. Kõigile teile, kes te olete mõjutatud sellest Orlando veresaunast – mu mõtted, armastus ja palved on koos teiega."

"Mitte midagi pole muutunud!!!! Inimesed surevad jätkuvalt. Millal muudetakse neid relvaseadusi?!?!?!?!!!!?????"

Lady Gaga

"Seiske julgelt koos oma uhkusega, see kuulub teile. Armastus on vastand vihkamisele. Minu siiras kaastunne LGBTQ kogukonna tänastele kannatustele."

Ricky Martin

"Ma olen homoseksuaal ja ma ei karda. Armastus võidab kõik."

Backstreetboys

"Me oleme täielikult muserdunud…Orlando on meie kodulinn ja teadmine sellest, et inimestel on valus, murrab meie südamed."

Elton John

"Meie südamed kuuluvad perekondadele ja kallitele inimeste, kes kaotati Orlandos."

John Legend

"Hirmunud Orlando massitulistamisest. Millal me teeme midagi, et vältida neid tapatalgusid?"

Ellen DeGeneres:

"Nuuksun."