Mitu aastat sa juba moeloominguga tegeled, kus õppisid ja millised on
sinu lemmikžanrid?

Moeloominguga hakkasin vaikselt tegelema juba põhikoolis, kui võtsin osa erinevatelt moekonkurssidelt. Kuna mul läks küllaltki hästi ja see valdkond mulle meeldis, siis otsustasin seda ka edasi õppima minna. Nüüd ongi mul Eesti Kunstiakadeemias omandatud bakalaureuse kraad moedisaini valdkonnas. Lemmikžanriks on võib-olla kleidid, sest neid olen kõige rohkem disaininud ja õmmelnud ja nende toodete peal on kõige lihtsam oma ideid rakendada.

Mida loed hetkel oma suurimaks saavutuseks?

Moevaldkonnas arvatavasti suurimaks saavutuseks pean 2007. aastal Supernoova noorema kategooria võitu, kuna žürii oli rahvusvaheline, siis on hea teada, et sinu loomingut hinnatakse ka väljaspool Eestit.

Kust ammutad inspiratsiooni ja keda pead oma suurimaks eeskujuks (nii Eestis kui välismaal)?

Inspiratsiooni ammutan kõikjalt enda ümbrusest. Arhitektuurist, filmidest, raamatutest, filmidest, interjööridest, loodusest, blogidest, tänavamoest jne jne. Kui üks teema inspireerib, siis hakkan seda täpsemalt uurima ning erinevaid ideid läbi katsetama. Disainiprotsess on iseenesest väga huvitav, sest iial ei tea, milleni see lõpuks viib.

Millised on su lemmikvärvid ja -materjalid, millega kõige meelsamini toimetad?

Lemmikvärve mul otseselt polegi. Meeldib, kui on naturaalsed toonid ning mõni aktsentvärv juures. Kangastest eelistan nahasõbralikke materjale.

Kas senikogetu põhjal on Eestis lihtne moekunstnikuna tööd leida ja edu saavutada?

Tööd leida moekunstnikuna ei ole väga lihtne senise kogemuse põhjal, kui sa just ise enda brändi ei loo. Aga samas selle jaoks peab ka kõvasti tööd tegema, et sul oleks nime ja klientuur, kes sinu tooteid tarbiks. Eestis on hästi oluline, et sul oleksid õiged kontaktid ning head kogemused, et inimesed sind usaldaksid ning oleksid nõus sinuga koostööd tegema.

Millised on su järgmise paari aasta plaanid ja eesmärgid?

Järgmiste aastate jooksul tahaksin kindlasti edasi õppima minna ning uusi kogemusi ning teadmisi saada. Samas sooviksin paralleelselt ka töötada selles valdkon nas, et praktiseerides oskusi omandada. Olen mõelnud ka välismaa peale silmaringi avardamiseks ning näha, mis päris maailmas ka toimub. Siis koguksin ma kõik need teadmised kokku ning tuleksin tagasi Eestisse.

Kas Eesti naised on piisavalt moeteadlikud selle põhjal, mida näiteks tänaval näha võib?

Eesti naised on päris moeteadlikud, sest nad pööravad enda väljanägemisele üsna suurt tähelepanu. Samas kui tänavate üldpilti vaadata, siis kipuvad paljud välja nägema üsna sarnased. Minu arvates kõik stiilid ja trendid ei sobi kõigile ja igaühel peaks välja kujunema oma imago ja kandma neid asju, mis talle omased. Mulle meeldib kui inimesed on stiilsed ja ajatud.

Kuidas Sa enda valmistatud esemetele hinna määrad?

Enda valmistatud esemetel kujuneb hind selle järgi, kui kallis on toote materjal ning kui keeruka lõike ja disainiga on riietusese.

Kust su loomingut näha ja osta saab?

Hetkel saab minu loomingut näha ja osta veebipoest Multiverseof.com