Kas sa oled proovinud oma kätt ka astroloogias?

Ma õppisin seda kunagi huvi pärast, näiteks sünnikaartide analüüsi. Kuid astroloogias on nii palju nüansse, ma olen liiga laisk, et seda kõike õppida. Astroloogia on huvitav, aga see ei ole siiski mulle.

Kas sa oled kuulnud ahistamissüüdistustest staarastroloog Igor Mangi vastu? Mida sa sellest kõigest arvad?

See on pastakast välja imetud skandaal. Ta on vana pervert, mis siis? Meist kõigist saavad vanad perverdid. Samas, need naised ei olnud väiksed tüdrukud, ta ei ole mingi pedofiil. Ta ei ahvatlenud väikseid õpilasi.

Kõige koledam on see, et Mang valetas. Ta andis naistele lootust, et need on valitud inimesed, kes peagi astroloogi armuvad. Et nad on erilised. Siis tuli järgmine naine ja talle rääkis ta seda sama juttu. Ta hakkas kohe neid petma.

Kui ta oleks ennast teisiti reklaaminud, näiteks: "Tšakrate avamine alla 40-aastastele naistele. Ma avan tšakraid. Tulge, Elvis Presley muusika saatel tegelen teie naiselike probleemidega ja töötan teie tšakrate kallal." Igasugused kaebused oleks jäänud tulemata, naised oleks teadnud, mis neid ootab. Kui nad soovivad sellist teenust, siis nad oleks sellega rahule jäänud.

Nüüd on skandaal, et mingi vana peer puudutas või ei puudutanud. Miks, kui oleks võinud kõike ilusti teha? Kui ta oleks ennast teistmoodi reklaaminud, paistaks ta praegu hoopis teises valguses: nad näevad, et vanake annab, lennake, tüdrukud. Ja nad lendaks. On palju selliseid 50-aastaseid, kes sellise habemes mehe ees sulaksid. Me oleme kõik inimesed.

Aga kuna ta käitus nagu argpüks, siis las ta saab oma karma kätte. Mulle ei meeldi argpüksid. Täpselt seetõttu ei tunne ma talle kaasa!

Kas olete temaga isiklikult tuttav?

Ei, ma kuulsin Igor Mangist üldse esimest korda alles siis kui mu mees ütles, et viimasel ajal ainult temast kirjutataksegi. Siis küsisin, et kes see on? Mis vana habemik? Vaatasin tema fotosid ja lõusta järgi oli mulle kohe selge, milliseid tšakrasid ta seal puhastab.

Mida temalt ikka oodata?

Tema vastu korraldati ülestõus õigustamatult. Minul kutsub see esile ainult naeru, see lugu, ma ei näe mingit erilist probleemi. Ta pole kellelegi liiga teinud, pole kedagi tapnud. Meie ümber on üldse palju perverte, selline see maailm kord on juba. Mõned võivad üldse küsida su kasutatud vetsupaberi, et see ära süüa. Seega Mang - need on alles lillekesed.