46-aastane näitlejanna andis endaga juhtunust teada Twitteris avaldatud pikas ülespildistatud postituses, kirjutab USA Today.

Perrette kirjutab, et mees kargas talle järsku ligi ning karjus, et on William ning et tapab naise ära. "Olin üksi, hirmunud ja lõksu aetud," meenutas ta hirmsaid hetki ning lisas, et on õnnelik, et mees teda sealsamas asunud avatud garaaži ei lohistanud. "Kui see oleks tal õnnestunud, oleksin praegu surnud," kirjutas ta.

Kui kodutu teda lõpuks rahule jättis ja käsis minema minna, püüdis naine põgeneda ning kukkus siis tänavale kokku ning jäi sinna šokis lebama. Üks koera jalutanud möödakäija oli teda lamamas näinud, ent ei teinud temast mööda käies väljagi. Õnneks suutis naine veidi toibuda ning naabrile sõnumi saata ja politsei kutsuda. Abi saabudes suutis naine kodutut piisavalt hästi kirjeldada ning mees vahistati. Tuli välja, et ründaja nimi polnud sugugi William, vaid hoopis David Merck, kellele määrati kallaletungi eest trahv 100 000 dollarit.

Mis on loo juures kõige südantlõhestavam, on asjaolu, et Perrette tegeleb aktiivselt kodutute inimeste aitamisega. "Me vajame neile kodusid, vaimset ravi ja abi. Vajame toetust politseilt. Me ei tohiks üksinda tänavatel jalutada. Mina pean nüüd paranema. Ma peaaegu et surin täna õhtul," kirjutas ta.