Näitlejanna tervis on juba läinud aasta lõpust alates tinginud mitmeid mängukavamuutusi - nii jäid jaanuarikuus ära terve rida etendusi ja kuni tänaseni ta saates räägitust järeldades teatris praktiliselt tööl pole olnud. Vannari tunnistas nüüd esmakordselt, et tervisega on tal tõepoolest probleeme.

"Noh, mu enesetunne on hea. Väga hea. Aga on mõned pöördelised sammd tulemas. Loodan, et ka pärast seda on tervis hea," sõnas ta ja tunnistas, et ees ootab operatsioon. "Kui arste uskuda, siis ta ütles, et raske," vastas Vannari Välba küsimusele, kui ränk eelolev operatsioon tõotab tulla. "Aga kuna mind pole kunagi opereeritud, siis mul puudub kogemus," nentis ta.

Küll aga usub naine, et on sügiseks juba taastunud ning tagasi teatrilaval.

"Ei tohi hoobelda oma tervisega, aga naistel hakkavad hädad 55-56. Mina olen praegu 68, homme saan 69, mul on küll hästi läinud," sõnas ta optimistlikult.

"Mul on olnud sellised välised vead – kord ei saanud ma kätt tõsta, siis ei saanud teist kätt tõsta. Siis valutas midagi jalatalla all," meenutas ta oma hädasid. "Aga niisuguseid sisemisi hädasid ei ole mul olnud. Ju kuskilt peab tulema miski kiusama. Võibolla pead selle läbi elama, et vaataksid veel kuidagi tõsisemalt elu peale. Tähendab, lõpuks peab ju mingi häda igal inimesel tulema!" lisas ta.