10. "Ei ole pisiasju, ja pisiasjad otsustavad," ütles Lembitu Kuuse meeste 50 km suusamaratoni kommenteerides 28. 02.10 Vancouveris.

9. Saksamaa läks Argentina vastu 3:0 juhtima ja kaamerasse püüti rõõmus Angela Merkel. Tarmo Tiisler: „Angela Merkel ka, no mida tema süda ütleb? Ilmselt pärast mängu käib sealt meeste riietusruumist läbi.”

8. Argentina – Lõuna-Korea mängus.
Indrek Zelinski: "Näeme Maradona rõõmu ka. Ei tea kohe, keda emmata."
Tarmo Tiisler: "Ega väga ei ulata ka."

7. Anu Säärits kommenteeris iluuisutamist: "Tihti juhtubki nii, et pärast õnnetust tekib ebakindlus ja siis minnakse partnerist lahku. aga on ka vastupidiseid näiteid."

6. Kristjan Kalkuni arvamus olukorrast, kus ründav mees läks jalaga lööma ning kaitsev mees peaga, mistõttu esimene lõi teisele jalaga näkku: „No palli ei olnud, midagi pidi lööma.”

5. Iluuisutamise paarissõidu aegu teatas Anu Säärits: "Hiinlaste kohta on nad üllatavalt graatsilised."

4. "Sul peavad silmad olema ka seljataga, sest peegleid ju sul küljes ei ole". Lembit Kuuse kommenteeris suusatamist.

3. "Rootslastel olid lahtiste uste päevad," öeldi selle kohta, kui soomlaste ründaja rootslaste värava ette üksi jäeti.

2. Lembitu Kuuse: "Ahaa sealt tulebki meie Šmigun, kohe näeme mitmes vaheaeg tal on..." Pikk paus... "Ahaa see on hoopis finiš."

1. Häid kilde ei tule mitte ainult spordikommentaatorite suust, neid on läbi aegade tulnud ka sportlaste huulilt. Võtame näiteks suusasprinter Anti Saarepuu seletused Eesti Raadiole: "Algul leppisime kokku, et vahetama teadet vasakul. Siis muutsime paremale, aga Priit jäi vist karpi jatuli vasakult ning mehed olid ees ja mina seal lihtsalt seisin ja ootasin."