Uus algus.

A photo posted by Andrus Elbing (@andruselbing) on Nov 20, 2015 at 9:23am PST

Varsti kõlavad pulmakellad, sest Beebilõust kihlus eelmisel nädalal enda piltilusa pruudiga. Nagu tänapäeval tavaks, kuulutas Beebilõust ehk kodanikunimega Andrus Elbing kihlust sotsiaalmeedia vahendusel ning lasi sõpradel ka tulevase mõrsja säravat sõrmust piiluda. Palju õnne veelkord!

Kanal 2 pani aastal 2010 "telepurki" erinevate tuntud inimeste usutlused tuleviku kohta ning toonasesse intervjueeritavate seltskonda kuulus ka presidendiproua Evelin Ilves, kes nüüdseks on paraku selle positsiooniga hüvasti jätnud ja ühtlasi keeldunud ka järkuintervjuust ühe selle sügise populaarseima saate "5 aastat hiljem" jaoks.

Televisioonist me Evelini tänavuseid muljeid aastast 2010 ei näe, küll aga saame me neid lugeda naise sel suvel ilmunud raamatust "Kirju", milles Epp Petrone teda tähtsa aastanumbri asjus küsitleb.

Raamat kirjutab, et aastaks 2010 oli Evelin Ilvesest saanud esileedist terviseedendaja ning ta sai plaanitust teistsuguse eneseteostuse. Ta käis ringi, pidas loenguid ja kõnesid, tegeles heategevusega ja oli patroon.

PUBLIKU VIDEO: Eesti Ekspressi külalispeatoimetaja, arst ja pagar! Evelin Ilves: mida ma ei taha teha, seda ma ei tee!

Luisa Värgi plaadiesitlus

Hiljuti lahvatas skandaal peaminister Taavi Rõivase elukaaslase Luisa Värgiümber, sest lauljatar eelistab Äripäeva andmetel töölepingule ja FIEna tegutsemisele kasutada ettevõtluseks osaühingut, mis annab maksustamisel eelise. Eelmisel nädalal käis Luisa saates "Ringvaade" enda uuest kauamängivast rääkimas ning klaaris ära ka kurikuulsa OÜ-tamise loo.

"Vale oli see, et minu täielikku vastulauset ei avaldatud ja artiklis oli faktivigu. Põhjust ju ei olnud, sest mina ei OÜ-ta. Nemad tegid OÜ-tamisest loo, aga siis nad oleks pidanud leidma õige näite sinna juurde. Nad leidsid näite, mis nende arvates oli OÜ-tamine, aga tuli välja, et tegelikult ei olnud. Mina pakun igapäevaselt teenust miljonitele erinevatele klientidele ja nii see on - ma ei OÜ-ta, ma pakun teenust," rääkis Luisa Marko Reikopile antud intervjuus.

Erika Salumäe

Eelmisel nädalal lahvatas skandaal, et aastaid lahutamatud endised äripartnerid ja sõbrannad Ene Veiksaar ja Erika Salumäe on oma ühisele ärile Hispaanias Denias joone alla tõmmanud. Salumäe sõnul olla Veiksaar jätnud äraminnes talle kosmilised võlad. Veiksaare sõnul olid põhjuseks aga vägivald ja alkohol.

Pommuudise vastulöögiks avaldas Erika Salumäe oma Facebooki kontol oma nägemuse kogu loost. "Head Facebooki sõbrad! Tänases ajakirjanduses sain enda kohta sellist fantaasiat lugeda, et ega endisele ajakirjanikule konkurentsi oska pakkudagi. Minust võidetakse kirjutada ja rääkida mida iganes, aga üks asi on kindel, et ajalugu muuta ja ära võtta ei saa... Ma arvan et väike huumor sobib siia: inimest ja kärbest saab maha lüüa ajalehega. Mind maha ei löö, ka kärbse lasen ikka lahtisest aknast välja. Ma tänan, kes te mulle imeliste heade soovidega sõnumeid saadate. Aitäh! Positiivsust, eneseusku, tarkust ja tervist!", seisab olümpiavõitja kontol.

THAT LAUGH THOUGH 😂 #CondomChallenge pic.twitter.com/W3nkQRYc7B— Condom Challenge (@CondomChaIlenge) November 27, 2015

Unustage kasside hirmutamine kurkidega, sest interneti uueks sensatsiooniks on "kondoomi väljakutse". Eriti just teismeliste seas populaarne väljakutse on oma olemuselt sarnane eelmisel aastal laineid löönud jää-ämbri väljakutsega - tuleb täita üks kondoom veega ja see enda sõbrale pähe kukutada!

VAATA LISAKS:
Uus röögatus teismeliste seas: Interneti on vallutanud "kondoomi väljakutse"