Prince’i endine tüdruksõber Anna Fantastic paljastas, et Madonna tegi mehele ettepaneku loole “Love Song” koos ka video filmida, kuid staar saatis lauljatari pikalt, kirjutab TMZ.

Anna sõnul mängis Madonna välja haletsuse kaardi ning kurtis Prince’ile, et tal on käes raske lahutus ja lugu on tema jaoks väga tähendusrikas. Mis aga Prince selle peale kostis? “Kuidas puudutab sinu lahutus mind või seda lugu?“ — autš!

Muusikud käisid aastal 1985 lühidalt kohtamas ning aastal 1988 valmis Madonna albumi “Like a Prayer” jaoks duett nimega “Love Song”, millega algas ka muusikaajaloo üks suurimaid tülisid.

Madonna nimetas ühes intervjuus popikooni “pisikeseks trolliks” ja aastal 1994 rääkis ta, et Prince ei söö kohtingutel. “Ta lihtsalt rüüpas teed, väga hapralt,” rääkis Madonna. “Mul on end näljutavate inimeste kohta üks teooria. Nad käivad mulle pinda.”

Hiljem andis Prince Madonnale ja tema lastekarjale vastulöögi — 2007. aastal Londonis toimunud kontserdil sõnas muusik: “Mul on rohkem hitte kui Madonnal on lapsi.”