Gavin Cox oli pealtvaataja ühel David Copperfieldi šõul Las Vegases. Mees sai tõsiseid vigastusi pärast “Lucky #13” illusioonis osalemist, vahendab SkyNews.

Mees sai vigastused illusiooni toimumise käigus. Nimelt oli tema ja veel 12 vabatahtlikku kutsutud lavale trikki läbi viima. Illusioon ise oli aga see, et 13 inimest kaovad ootamatult ning hiljem ilmuvad taas.

Cox sõnas, et ta sai vigastused siis kui kukkus salaluugist alla ja pidi kiirustama pimedal alal lava all tsemenditolmu ja prahi sees, mis põhjustas tema kukkumise. Mees viidi haiglasse õla nihestuse tõttu. Kuid pärast seda on ta tundnud kroonilist valu ja migreenihooge

Gavinil diagnoositi traumaatiline ajukahjustus ja ta vajas kahte operatsiooni. Mees pidi maksma protseduuride eest üle 400 000 dollari. Mustkunstnik Copperfield aga ei teadnud pealtvaataja õnnetusest midagi seni, kuni Cox ta kohtusse kaevas. “Kui ma tegin midagi valesti, siis olen ma süüdi,” sõnas trikimees kohtus.

Samuti ütles Copperfieldi tiim, et seda illusiooni on varasemalt tehtud tuhandeid kordi 20 aasta jooksul. “Umbes 55,000 inimest on selles trikis osalenud ja seni pole kellegil probleeme olnud,” sõnas David Copperfieldi esindaja kohtunikule.

Seejärel pidi Copperfield paljastama triki saladuse. Triki alguses pannakse pealtvaatajad puuri ning puuri ümber tõmmatakse kardin. Assistendid juhatavad trikis osalejad salakäigu kaudu välja ning viivad nad mööda lava alust, tagauksi ja läbi köögi, kuni osalejad jõuavad teisele poole esinemispaika, et siis suurejooneliseks finaaliks taaskord "ilmuda".

Vaata videost, millise illusiooni mustkunstnik paljastama pidi.