Louie Vega on pika ja eduka karjääriga DJ ja produtsent, kes oma loomingus miksib kokku house´i, disco, salsa, afrobiidi, jazz´i, hip-hopi ja soul’i rütme. Oma äärmiselt kõrgete tehniliste nõudmistega ning oskustega peetakse teda underground maailmas üheks kõige nõutumaks artistiks.

Vega sündis Bronxis ja on mänginud pea kõigis tuntud New Yorgi klubides. 2006. aastal võitis Vega Grammy Curtis Mayfieldi remixi eest “Superfly”. Koos housemuusika bändiga Blaze loodi lugu, mis kulmineerus “One Dream” esitamisega 70,000 inimese ja 145 miljoni televaataja ees Super Bowlil. Tema projekt Masters At Work on koos Vega lavapartneri Kenny Dope´ga üks olulisimaid nimesid house-muusika fännidele. Muuhulgas on Vega produtseerinud sellistele maailmanimedele, nagu Michael Jackson, Madonna, Jamiroquai, Janet Jackson, Black Eyed Peas, Earth Wind & Fire.

Peosarja Disco Tallinn korraldajad on uhked, et on suutnud sellise maailmanime Eestisse meelitada. Üks tiimiliige, DJ Widenski kommenteerib: „Kui mõelda n-ö päris DJ-de ladviku peale, siis Louie Vega on seal figureerinud juba aastakümneid. Meil on suur rõõm näha teda lõpuks esinemas meie peosarja Disco Tallinn raames“.

Kontsert toimub Telliskivi Loomelinnakus. Piletid on alates tänasest müügil Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades.