"Jah, me tõesti lahutame," tunnistas Kaley Ellen DeGeneres'i jutusaates, kus promos enda sarja "Suure paugu teooria" eelseisvat 200. episoodi.

"Eelmine aasta on olnud väga veider ja meil on olnud väga raskeid tõuse ja mõõnasid. Ma loodan, et 2016 tuleb palju parem," rääkis Cuoco oma katsumustest poolteist aastat kestnud abielu vältel.

Kaley ja Ryani abielu ei kestnud kuigi pikalt. Nad kihlusid pärast kõigest kuuajast suhet, abiellusid paar kuud hiljem, 2013. aastal ning septembris 2015 teatasid avalikult, et elavad eraldi. Kuigi Kaley ei öelnud täpsemalt, miks nad otsustasid oma eluteid eraldi jätkata, seisab lahutuspaberites kuulsustele juba omaseks saanud "pöördumatud erimeelsused". Igatahes tundub, et Kaley on õnnelik, et saab oma eluga edasi liikuda.

Kaley oli oma abikaasast lummatud ning lasi omal ajal isegi enda pulmakuupäeva oma seljale tätoveerida. Nüüd on see kehakaunistus üle joonistatud ning numbreid katab koiliblikamotiiviga pilt.

"See tätoveering oli viga. Ma pidin selle üle tegema... Numbrid olid nii suured, et mul polnud muud varianti, kui need tiibadega katta," selgitas Cuoco.

Nüüd, mil Kaley abielu on läbi, on naist seostatud erinevate meestega. Üheks neist on kantristaar Sam Hunt. Kaley ja Sam veetsid väidetavalt meeleoluka peo-öö ühes kuumas Hollywoodi ööklubis pärast Grammy auhindade galat. Kaley aga lükkas kuulujutud ümber ja sõnas, et tal ei ole hetkel uut suhet.