Endaga samaealise saatevõitja Aleksander Šepsiga elatakse koos Moskvale tüüpilises korterelamus, mis on sisustatud Marilyni maitse järgi - kunstlilli kuskit ei leia. "Moskvas armastatakse palju kunstlilli, aga mul peavad olema elavad lilled," sõnas Kerro, kes oma suurlinnakodus kodu- ja loodusigatsust taimedega korvab. "Ma olen harjunud olema looduses, see on mulle siiani raske."

90 eurot taskus eelmisel aastal Venemaale oma sensitiivivõimeid proovile panema tõtanud noor nõid ütles, et tundis lennukist maha astudes, et Moskva on tema linn. "See oli niimoodi, et niipea kui lennuk maandus, sain nägemuse, et tulen siia elama. Nägemuse korterist ja mehest. Olin nii kindel, sest nägin iga detaili. Ütlesin emale ka, et vot siia ma jään!" meenutas ta esimest kohutmist oma tulevase kodulinnaga. Meest ta siiski väga täpselt ette ei näinud: "Ega alati ei näe, et vot tumedad juuksed ja sinised silmad. Nägin, et ta pole Moskvast ja et ta on saates," sõnas ta ja lisas, et poleks elu sees osanud arvata, et leiab saatest oma hingesugulase.

Lummus tekkis noortel võtete teisel päeval, kui Šeps nägi Kerrot kohvikus oma konarlikus vene keeles puterdamas ning talle appi tõttas. "Kui kuulsin teda oma katkises vene keeles rääkimas, sattusin kohe selle lummusse. Kõigepealt armusingi tema aktsenti, pärastpoole hakkasin muud hindama," rääkis Šeps. Teisel poolel "klõps" siiski nii kiiresti ei käinud. "Mul võttis kauem aega. Kuna mul polnud eelnevaid suhteid olnud, siis vaatasin teda eemalt. Aga kui ta tuli mulle appi, siis see oligi hetk, kui me hakkasime suhtlema ja siiamaani oleme koos," rääkis Kerro.

Omavahelised suhted olid neil ka saates esiplaanil, kuigi võistelda tuli ikka. Nüüd aga kaunistab saate auhinnatrofee õiglaselt nende kui esimese ja teise koha omaniku ühist kodu. "Ma ei võtnud seda kunagi võistlusena, ei tundud, et oleme konkurendid. Tema tunneb muidugi alati, et on tugevam," naeris Kerro. "Ja ma lasen tal seda tunda! Mees peabki ennast tugevamalt tundma."

Šeps sõnas, et alguses peeti nende suhet suuresti PR-trikiks, et saatele promo teha ja pinget üles kruvida: "Tühja kah, mida räägiti. Me pole selle poole püüelnud. Meid isegi provotseeriti saates, kuid me ei ajanud seda kunagi taga."

Nüüd nimetati noored telekanali TNT poolt aasta paariks kogu Venemaal ning fänne jagub neil meeletult. Kahekesi koos nad naljalt tänavatel ringi ei liigugi. "Inimesed märkavad meid kohe ja nii saab igast väljaskäigust alati fotosessioon. Üksi saan käia, kui olen ilma meigita ja panen mütsi pähe."

Lisaks piltidele soovivad inimesed loomulikult sensitiividelt kuulda omaenda saatuse ja tuleviku kohta. Peamised teemad on Kerro kogemuse põhjal armastus, tervis ja raha. "Eelkõige aga just armastus," kinnitas ta. Ometi ei saa nõu mitte kõik ligitikkujad, sest mõne inimese elusaatus on selgeltnägijate eest lihtsalt "lukus", nagu nad ise ütlevad. "Me ei näe ka enda tulevikku ega saatust, sest meil on vaja oma elu õppetunnid ise läbi teha," selgitas Kerro. Šeps aga sõnas, et tema ei aita inimesi, kellel on liiga tugev negatiivne pool.

Armastajad ja kolleegid koos, on Šeps ja Kerro ühe toa oma neljatoalisest korterist pühendanud inimeste vastuvõtmisele ja rituaalidele. Nende igapäevane elu näebki välja nii, et pidevalt on kuskil kellelgi "SOS" ja tormatakse välja, naastakse aga alles õhtul. Abivajajate read aga ei hõrene kuskilt otsast.

Küll aga jätkab Kerro kindlameelselt oma rada selgeltnägijana, kellena ta alates saatesse minekust väga palju arenenud on, tundes, et see ongi tema saatus. Kaunitar on omal ajal kätt proovinud ka modellinduses, ent see sattus ajale, mil ta nägemuses hakkasid tugevnema ning ta asus oma annet rakendama juba väljaspool peret, tuttavate ja nende tuttavate seas. "Tegelikult ma üritasin ära põgeneda, sest mulle ei meeldinud, mida ma näen. Püüdsin teha kõike muud teha, aga mitte seda, aga kõik kukkus läbi. Kõik sellepärast, et minu saatus on teha sensitiivi tööd. Ka nüüd võtsin vahepeal aja maha ega teinud mitte midagi - sain hakkama täpselt viis päeva. Mida rohkem maha salgan, seda rohkem näen," paljastas ta selgeltnägijaelu kurnava pahupoole.

Nii hurjutabki ta inimesi, kes on tema juurde tulnud sooviga õppida selgeltnägijaks: "Seda ei saa kontrollida. Midagi suurepärast või midagi positiivset ma selles ei näe. Teist korda ma endale sellist elu ei valiks," märkis ta.

Ometi ei vahetaks ta nüüd ka oma saatekogemust ja elu millegi vastu ning elab rõõmsalt Moskvas elu, mis võib peagi minna sama rada nagu tema kahe vanema õe oma - laste saamiseni. Kuigi nõiapaar jäi oma tulevikku kommenteerides salalikuks ja sõnasid, et naudivad hetke, siis lapsi nad siiski ei välistanud. Ega ka võimalust, et lastel üleloomulikud võimed avalduvad, kuna neil mõlemal on need anded päritud perekonnaliini pidi.

"Kui meil peaks sündima tütar, siis tütar saab seda edasi anda," sõnas Kerro. "Mu emal on ka võimed, aga mina ei ole seda pärinud," selgitas siiski Šeps, et nii lihtsalt asjad ei käi. "Kui meil on lapsed, siis sõltub kõik kõrgematest jõududest," võttis ta kokku, et iga inimese saatus on ainult tema enda oma.

Ka andsid sensitiivid lootust, et ei Eesti ega Venemaa televaatajad pea pikalt igavlema, sest pidi olema suur šanss neid kahte peagi ka televisioonis uuesti näha.