Taavi tunnistas, et Õnne tegelaste nimistu on nii pikk ja võtted nii eraldatud, et on tegelasi, kellega ta pole kordagi kokku puutunud. Kuna näitleja ise eriti telerit ei vaata, siis märkabki ta vahel üllatusega, et oi, mis see on. Ta nentis ühtlasi, et rolli vastu võtmine ei läinud sugugi ladusalt. "Ma puiklesin, kuna tol ajal polnud hea toon, kui noored näitlejad telesse lähevad," meenutas ta. "Võtsin selle vastu ainult ühel põhjusel: tahtsin saada kaamerakogemust. Ja nüüd me kõik peaasjalikult ainult teles möllamegi," muigas ta.

Nagu paljud teisedki seriaalitegelased, koges ka Taavi pärast nn. Morna linna kolimist seda, kuidas inimesed tänaval järele vaatama ja muigama hakkasid. "Hakkasin alati otsima, et mis siis mul lahti on ja taipasin alles hiljem, et nad tundsid ära ju hoopis Oliver-Steni. Õnne vaatajad pole õnneks sellised, kes tänaval juurde jooksevad," ohkas ta kergendatult, kuid lisas, et see ei tähenda, et tal poleks naljakaid lugusid rääkida: näiteks on lennujaama teenindaja Taavilt küsinud, et millal ta oma pruudi ära kosib ja Rootsi laevas tahtis kari purjus mehepoegi temaga koos pilti teha.

Anu näitas nii Ain Prosale kui Taavi Teplenkovile meenutuseks ka "Tujurikkuja" sketši sellest, kuidas Märt Avandi ja Ott Sepp selle üle nalja viskavad, kuidas Õnne tänaval mitte midagi ei juhtu. Mõlemal tekkis näole mõnus muie. "Olen sügavalt uhke ja liigutatud, et minust sai sketši puänt," nentis Taavi ausalt ning paljastas televaatajatele ka ammuoodatud uudise: Oliver-Steni ja tema armsama Merilini alles sündimata laps on poeg!

Vaata tervet Märdi ja Oti Õnne-teemalist "Tujurikkuja" sketši: