Clint Eastwood
2014. aastal märkas Clint Eastwood ühel peol külalist, kes oli juustutüki kätte lämbumas. Näitleja reageeris kiirelt, tegi Heimlichi võtte ja päästis mehe elu.

Harrsion Ford
Kopteripiloodi pabritega Harrison Ford on osalenud mitmetel päästeoperatsioonidel. 2000. aastal päästis ta kahe metsa eksinud matkaja elu, kellest üks kannatas tõsise vedelikupuuduse käes juba. Järgneval aastal aitas ta leida 13-aastase metsa eksinud skaudipoisi Yellowstone'i rahvuspargist.

Dustin Hoffman
2012. aastal märkas ta jooksjat, kes tuigerdas veidralt ning kukkus Londoni pargis kokku. Ta kiirustas mehe juurde ja kutsus kiirabi.

Kate Winslet
2011. aastal päästis see Oscari-võitja 90-aastase naise leekidest. Ja mitte tavalise naise, vaid Richard Bransoni ema. Nimelt puhkas Winslet Neckeri saarel Bransoni perekonna villas, kui orkaan Irene ajal maja lambiplahvatusest süttis ning tal õnnestus miljonäri ema Eve ka välja sealt tuua.

Mila Kunis
2012. aastal oli Kunisest suur abi, kui 50-aastane rabanduse saanud majapidajanna kokku kukkus. Ta oli naise kõrval parameedikute saabumiseni.

Prints Harry
2012. aasta polomatši ajal kukkus prints Harry lähedal hobuse seljast üks vastasmeeskonna mängija, kui ta kepiga oimetuks löödi. Meditsiiniga sõaväes kokku puutunud Harry kargas printsilikult hobuselt maha ning pööras ta tuvalisse asendisse, kuni too taas teadvusele tuli.

Tom Cruise
Filmitäht Cruise oli tunnistajaks 1996. aastal ühele otsasõidule, milles kannatada saanud inimese haiglaravi eest ta tasus 7000 dollarit omast taskust, sest süüdlane põgenes ning Tom tundis end halvasti, et rohkem aidata ei saanud.

Demi Moore
2009. aastal saatis fänn Twitteris Demi Moore'ile ähvarduse, et teeb enesetapu. Ignoreerimise asemel võttis Moore ühendust politseiga ning nad tuvastasid sõnumi algallika. Kui ametnikud mehe majja jõudsid, suunati ta edasi psühholoogilisele hindamisele.

Mark Harmon
"NCISi" staar päästis kahe poisi elu, kes sattusid tema maja ees autoõnnetusse. Harmon haaras kuvalda, lõhkus autoakna ning sikutas hädas poisid suitsevast ja osaliselt põlevast autost välja.

Jack Osbourne
2012. sai Hawaiil üks naine ujudes südamerabanduse ja hakkas vee alla juba vajuma. Appi tõttas ei keegi muu kui Jack Osbourne koos sõbraga, kes tirisid naise kaldale ning oootasid kiirabi saabumiseni koos temaga.