Näitusele tulevad muidu peale konseptuaalsete ehete ka noad ja suuremad objektid - sepised. "No siin on kõike. Mina lasin enda materjalid seekord 3D-printida näiteks, proovime kõike. Nii et ongi raske rääkida, kui meid kõiki on nii palju ja kõigi tööd väga erinevad. See on tõeline imedemaa. Avastamist on kõvasti," lisas ta ja lubab, et näitusetööde autorid on iga päev kohal ning räägivad oma töödest.

"Materjalide valikud on hästi mitmekesised - meil on tuhandetest nööpnõelakestest koosnevad ehted, kõik ükshaaval nädalaid ja kuid kokku pandud. Tema pind on sügav ja tihe, nagu siili okkaline kasukas - tundub eemalt pehme, kuid paitades saad terva elamuse! Lisaks on ehteid, mis on kui kehale kinnitatavad ürgsed Aafrika rütmipillid, on plastikust puhtaid läbipaistvaid, justkui laborotooriumi katseklaase meenutavaid minimalistlikke ehteid. Ka on hundinahka ja keraamikat ja muidugi meie lemmikut - metalli. Vaske, messingit, hõbedat, terast, aluminiimiumi.
Meil on oma tööde juures väga oluline see rännak, enne kui me üldse objekti tegema hakkame. Me otsime ja katsetame materjale, proovime leida absurdseid ja ootamatuid lahendusi. Tõelised leiutajad," muljetas Risti.

"Mul on endal ühest eelmise aasta tööst siiamaani üks metssea nülitud nahatükk sügavkülmas. Ei tea, mis temaga peale hakata. Vahest ikka hoiame peast kinni ja imestame, et oleme nii sisse läinud oma töösse, et ei pannud tähelegi, kuidas selliste materjalide või mõteteni oleme jõudnud.

Näitus "Jaht" avaneb Tallinnas Telliskivi veetornis täna kell 19 ja on avatud iga päev kuni 28. maini.