Vendade Strugatskite romaanil põhinevast 2008. aasta filmist "Asustatud saar" ning selle 2009. aasta järjest tuntud hurmurnäitleja astus 10. aprilli hommikul pealtnägijate sõnul oma Moskva korteri aknast silmnähtavalt sihilikult välja. Õnneks jäi tõsiseid vigastusi saanud mees siiski ellu ning toimetati haiglasse. Viimaste uudiste kohaselt viidi näitleja juba mõni päev hiljem psühhiaatriakliinikusse, kus talle pandi skisofreeniadiagnoos.

"Jah, kukkusin, aga see polnud juhus," sõnas mees ise. "Keegi ei lükanud mind...Kahju ainult, et filmimeeskonda alt vedasin, katkestasin võtted." Stepanov on veendunud, et hüppas alla kolmanda korruse aknast, kuid naabrid on kindlad, et tegu oli viiendaga, kus ta elab.

"Mul läks vaja meditsiinilist abi, aga arst-psühhiaater soovitas mul järgmine kord korrus kõrgemalt alla hüpata. Kõigil on mulje, et tegin seda tähelepanu saamiseks, aga see pole tõsi," lisas ta.

Vene meedias käivad kuuldused, et mees olevat juba mõnda aega mustas masenduses olnud ning kurtis oma 30. sünnipäeva juubelil ka ajakirjanikele, et teda kuskile tööle ei võeta, "isegi mitte politseisse" – näitleja isa oli politseinik ning enne näitlejaks saamist ootas perekond temalt sama karjäärivalikut. Stepanov olevat hellitanud lootust, et ühel hetkel vabaneb mõnes teatris talle siiski koht, kuid tulutult.

Tegu polevat olnud ka mehe esimese suitsiidikatsega.

"Olen käinud tervel hunnikul castingutel, aga mind ei võeta kuskile! Olen rääkinud produtsentidega, aga alati tekib lõpuks vaikus. Mulle pakuti tööd Saksamaa videos, aga mul polnud passi ega tutvusi, et kolme päevaga neid saada," kurtis mees aasta eest.

Stepanovi esimene ja seni suurim roll oli Strugatskite kangelase Maxim Krammereri kehastamine. Hiljem tegi ta veel ühe filmirolli, kuid sellega tema karjäär piirdus ning pärast 2013. aastat tema nimele enam filme pole lisandunud. Ometi annab mehe Instagrami-konto aimu, nagu oleks tal läinud aasta lõpus filmivõtted olnud.

Vaata filmi "Asustatud saar" treilerit:

Tänasel päeval näeb näitleja oluliselt teistmoodi välja kui kuldsete kiharatega ulmekangelane: