Irina ja Aleksei kohtusid 2002. aastal, kuid lähedased suhted tekkisid neil alles kuue aasta pärast, kui mõlemad läksid oma eelmistest partneritest lahku. Irina sünnitas tütre Polina ja 2013. aastal nad abiellusid. Eelmisel aastal aga läksid lahku.

Irina sõnul varastas Aleksei lapse. Ta väidab, et oli notariaalne kokkulepe, mille järgi võis Aleksei tütre kümneks päevaks enda juurde võtta ning pidi sellisest soovist viis päeva ette teatama.

Ühel esmaspäeval sõitis Aleksei Irina sõnul ette teatamata Tallinna ja palus last kuni reedeni. Neljapäeval lendas aga lihtsalt minema. See juhtus Irina sõnul 25. septembril. Irina väidab, et Aleksei valetab kõige kohta, mis puudutab kokkulepet.

Veel juuli lõpus, Jurmalas toimuvat Uue laine laulufestivali koos tütre Polinaga külastanud Aleksei, rääkis Õhtulehele antud intervjuus, et elab koos abikaasaga Tallinnas, kuhu peale festivali koos tagasi sõideti. "Mina ja Ira elame Tallinnas, võib ütelda, et Ira on pooleldi isegi eestlanna. Ta oskab eesti keelt väga hästi tänu oma Saaremaa vanaemale, tema juures veetis Ira lapsepõlves palju aega," oli Serov rõõmus, et naine oskab eesti keelt.

"Ma viibin Tallinnas kaks-kolm korda kuus. Sõitsin praegu Jūrmalasse koos meie ühise tütre Polinaga. Esinemisest vabal ajal käin temaga mererannas. Oleme siin kaks päeva ja sõidame koos tagasi Tallinna, kuhu ma kavatsen veel kolmeks päevaks jääda ja temaga aega veeta." Muusik ei välistanud intervjuus ka püsivalt Eestisse jäämist: "Võib-olla vanaduses kolin lõplikult Tallinna elama, kes teab. Seoses praeguse tööga ei saa seda kahjuks teha."

Samuti rääkis muusik antud intervjuus paari pulmareisist Itaaliasse ning paljastas koha, kus abielu registreeriti. Intervjuust ei kajanud lahkumineku nootigi.

Irina on praeguse seisuga ilma lapseta ning Eesti õigusorganis kehitavad õlgu. Naise sõnul ei saa nad midagi ette võtta, sest laps ei viibi hetkel Eestis ning lihtsalt Moskvasse tütrega kohtuma lennata Irina ei saa, sest pole teada, kus ta on. Aleksei on temaga kord Tais, kord Dubais, kord Courchevelis.