Delfile juhtunust teada andnud pettunud kontserdikülastaja oli pahane, et sai Haddaway mitteesinemisest teada alles kohapeal. Ürituse Facebooki lehel on aga publik asunud piletiraha tagasi küsima, kuigi kontserdil peale kauaoodatud retrostaari veel ka kodumaised Terminaator, Koit Toome, Respekt jt artistid esinesid. Mis siis ometi juhtus?

Kontserti korraldanud Monster Music OÜ esindaja Tanel Samm sõnas Publikule telefonitsi, et kogu lugu algas ning lõppes Riia lennujaamas, kuhu staar vaatamata edasisele siiski kohale jõudis. Sammu kohaselt järgnes artisti maandumisele lausa ennekuulmatu: lennujaama ümber toimuvatest ehitustöödest tingitud viperused ja lennuväsimus ajasid retrostaari lihtsalt närvi ning ta keeldus edasi reisimast.

Sammu sõnul oli Haddaway olnud halvas tujus ning kurtnud talle vastu saadetud autojuhile, et tal tagumik lendamisest valutab ning edasi sõitmine pole talle meeltmööda. Ühel hetkel olevat artist lihtsalt lennujaamas minema kõndinud ega vastanud pärast seda enam kõnedele. "Minuga eelnevalt telefonis rääkides väljendus artist väga robustselt," kirjeldas toimunust üllatunud Samm, kelle sõnul pole pettunud mitte ainuüksi publik, vaid ka kontserdi korraldajad, kes ootavad täna õhtuks Haddaway mänedžmendilt selgitust juhtunu kohta.

"Oleme toonud Eestisse staare alates Armin van Buurenist Ed Sheeranini ja pole sellist asja näinud," on Samm hämmingus. "Haddaway on maailma mastaabis nii väike tegija, aga kapriisid on hullemad kui suurtel staaridel."

Mis puudutab pettunud publikut, siis kinnitab Samm, et kuna eelmüügi osakaal kontserdile oli väga väike ning kontserdi ärajäämise hetkeks, mis olevat selgunud laupäeval kella 19 ajal (väravad avati kell 16), oli kohal vaid käputäis inimesi, siis pole neid inimesi liialt palju, kes pileti eest Haddaway'd oodates täishinna maksid ning nende pretensioonidega Sammu kinnitusel juba tegeletakse.

Hilisemate saabujate jaoks lasti piletihinda Haddaway arvelt soodsamaks. "Üldiselt läks kontsert korda, Terminaator tegi Haddaway asemel pikema seti," sõnas Samm.