1. Laulja Nicki Minaj

“Elasin hirmus, et isa tapab ema. Ta oli vägivaldne nii oma tegudelt kui sõnadelt,” on Trinidadis sündinud Nicki Minaj meenutanud oma lapsepõlve. Tema isa ei olnud mitte ainult vägivaldne, vaid ka narkosõltlane, õnneks elas lauljanna toona vanaema juures, kuna tema ema oli pagenud New Yorki paremat elu otsima. Kuigi plaan oli, et ema seab end sisse ja toob joonelt ka tütre kaasa, läks sellega aega suisa kaks aastat. “Arvasin, et ema läheb ära vaid mõneks päevaks, ent tegelikult polnud me koos kaks aastat,” on Minaj rääkinud. Ka USA-s ei olnud naisel lihtne, ta on avalikult rääkinud, et tegi teismeeas aborti, kuna enda sõnul polnud ta lapse jaoks valmis: “Mul poleks olnud talle midagi pakkuda.”

2. Teletäht Oprah Winfrey

“Kasvasin üles keskkonnas, kus mind peksti regulaarselt,” on Oprah Winfrey, kes nüüd on üks mõjukamatest naistest maailmas, meenutanud oma lapsepõlve. Kuna Winfrey oli üheöösuhte vili, jättis tema ema ta vanaema kasvatada, kes oli väga karmi käega. Elu oli nõnda vaene, et väikese Oprah’i kleidid õmmeldi kartulikottidest. Peagi surid tema vanavanemad ning lühikest aega elas tollal nooruke Oprah enda emaga, kes oli vahepeal taas lapsevanemaks saanud. Kuna ema sai aga peagi aru, et ei suuda nii mitut suud toita, saatis ta vanema tütre oma abikaasa juurde elama.

Naine on meenutanud ka, kuidas teda lapsepõlves seksuaalselt ära kasutati tema enda nõbu poolt, kui ta oli vaid üheksa-aastane. 14-aastaselt jäi ta rasedaks, paraku sündis laps enneaegselt ja suri vaid kahe nädala vanusena. Oprah sõnul tõukas just see sündmus ta sinna, kus ta praegu on ehk maailma üheks mõjukaimaks naiseks.

3. Näitleja Demi Moore

Naise vanemad olid tema sündides väga noored – isa oli alkohoolik ja põdes bipolaarset häiret, kes lahkus kasvava pere juurest enne lapse sündi. Kasuisa ja ema jõid ning kaklesid aga pidevalt väikese Demi ees. Lisaks pidid nad tihti kolima kasuisa töö tõttu. Kui tüdruk oli 18-aastane, sooritas tema kasuisa enesetapu. Kuigi Demi ema oli temast juba lahutanud, oli see noorele tüdrukule siiski šokk. Noor naine lahkus tegelikult kodust juba 16-aastasena, et minna enda unistust ehk näitlejakarjääri jahtima. Hinge sees hoidmiseks pidi ta enda vanuse kohta valetama, et aktifotode tarbeks modell olla.

4. Näitlejanna Charlize Theron

Hollywoodi staar sündis Lõuna-Aafrikas perre, milles lapsepõlv ja teismeiga oli õudusunenägu. Kuigi vanemad läksid peagi lahku, jätkas alkohoolikust isa tütre ja ema Gerda ahistamist. Ühel korral maandus purjus isa oma samas seisus vennaga 15-aastase Charlize’i ema korteris ning jätkasid napsitamist, kuni nad ühel hetkel magama jäid, samal ajal kui kaitsetu Gerda enda väikese lapsega köögis varjul olid. Kui mehed viinauimast magama jäid, otsis Charlize’i ema välja relva ning tappis oma lapse isa ja vigastas tolle venda. Kohus otsustas hiljem, et tegu oli enesekaitsega.

5. Näitleja Jim Carrey

Carrey teenis oma karjääri hiilgeaegadel küll hiigelsummasid, ent teab maast madalast, mida vaesus ja raske töö tähendavad. “Mu isa kaotas töö ja see oli tõeline löök. Oli aeg, mil terve pere elas karavanis ning me kõik pidime töötama koristajate või hooldajatena. Iga päev järgnes koolile kaheksatunnine tööpäev,” meenutas Carrey kesist lapsepõlve.

6. Näitleja Dylan McDermott

Dylan oli vaid viieaastane, kui tema ema surnuks tulistati. Lapseeas Dylan oli vaid mõne meetri kaugusel kodust, kui see juhtus. Kuigi ametlik version on, et naine tappis end ise, usuvad paljud, et see oli kohaliku gängsteri John Sponge’i töö, kellega Dylani ema tollal suhtles. 2011. aastal lasi mees oma ema surma toimiku taas avada ning selguski tõde. Paraku oli Sponge juba 40 aastat mullas olnud.

7. Räppar P. Diddy

Mehe, kelle kodanikunimi on Shaun Combs, isa suri gängisõja tagajärjel. Sellest ajast saati on muusik teadnud, et tema teeb elus midagi suurt ning motiveerib praeguseid noori sihte kõrgele seadma: “Kõik noored, kes te olete kaotanud ühe või mõlemad oma vanemad, te võite ikkagi maailma vallutada! Ma olin kunagi tattnokk Harlemis ja töötasin kelnerina. Ja teate, mis ma tegin? Hakkasin miljonäriks.”

8. Laulja Christina Aguilera

Naine ei tundnud end lapsepõlves isa juuresolekul end kodus hästi. “Olin tunnistajaks mitmetele ebameeldivatele hetkedele, see oli kohutav kaklemine ja vaidlemine. Mida vanemaks ma sain, seda ebaturvalisemalt ma end tundsin. Jõuetus on hirmsaim tunne maailmas ning ma leidsin lohutust muusikast. Panin kogu oma valu sellesse,” meenutas naine. Ühel õhtul tahtis tema isa magama minna, ent noorukese Christina muusika oli tema jaoks liiga valju, mistõttu peksis ta oma tütrel vere välja. Õnneks sattus tema ema peale ning jättis vägivaldse mehe maha. Pärast seda, kui naine sai kuulsaks lauljannaks, otsis isa ta üles ja palus lepitust. “Peagi sain aru, et mul ei ole sellist inimest enda ellu vaja,” rääkis naine hiljem.