TOP1 lugu: Madonna sõitis Lauluväljakult ära politseieskordi saatel
Suvel Tallinnas Lauluväljakul esinenud popikoon Madonna ei viibinud Eestis minutitki kauem kui kontserdiandmiseks vaja oli. Kohe pärast kontserdilõppu hüppas Madonna autosse ning sõitis politseisireenide vilkudes läbi tänavat ummistava rahvasumma lennuvälja suunas.

TOP2 lugu: Mustika keskuse põleng
Märtsis süttis öösel põlema Tallinnas asuv Mustika keskus. Tuli sai alguse tehnikakaupluse OnOff laost ning ladu hävis peaagu täielikult, kannatada said ka mitmed teised poed. Tuld ei suudetud ka veel hommikuks kustutada ning suitsusammas tõusis taevapoole. Vaata videost:

TOP3 lugu: Edgar Savisaare auks korraldatud võidukankaan

Savisaare võidu auks kohalike omavalitsuste valimistel esitasid varieteetantsijad kankaani, kus üks tantsja komistas kogemeta vastvalitud linnapeale otsa. Kas ja kuidas Edgar Savisaar ise oma võidutantsuga rahul oli, vaata videost!

TOP4 lugu: Solarise lagi varises kokku
Solarise keskuses juhtus vaid mõned päevad peale avamist õnnetus: kinosaalis kukkus alla lagi. Delfi oli esimesena kohal kui selgus, et inimestel palutakse keskusest lahkuda ning maja evakueeritakse. Vaata videost:

TOP5 lugu: Liis Lass meediast
Liis Lass alustas sel aastal ristikäiku meedia vastu. Intervjuus Delfile rääkis Liis Lass oma mõtetest ning ideedest. Kuidas peaksid Liis Lassi meelest asjad olema, vaata videost!