Ugala teatri korraldusjuht Heigo Teder, kes fännilehe loomise ideele tuli, sõnas Publikule heatujuliselt, et on saanud terve päeva ajakirjanikega Luule metsikust sotsiaalmeediamenust rääkida ning ka postkast on punane. Paraku aga ei suuda keegi tabada päevakangelast ennast.

Nimelt on Luule Komissarov otsustanud, et ei suhtle ajakirjanikega kuni tuleva aasta veebruarikuuni, mil tal uute etenduste ja rollide tihedas töögraafikus lõpuks pikem, kuuajaline paus saabub. Siis leiab "Õnne 13" staar ehk ka jaksu, et mõni pikem intervjuu anda. Et pausi vaja on, ei pane sugugi imestama: 74-aastane Luule töötab 6 päeva nädalas Ugalas ning puhkepäeval suundub Viljandist esimese bussiga Tallinna seriaalivõtetele.

"Käisin tal külas ning mõtlesin, et kui ta muidu pressiga ei suhtle, teeme siis avaliku persoonilehe," selgitas Teder. Lisaks näitlejatööle on Luulel ometi ka teisi, ebatavalisi ja ääretult toredaid ettevõtmisi, mis tähelepanu vääriksid: näiteks armastab Luule jalgpalli jälgida ja isegi mängida, on käinud plaate keerutamas ning kohati ka ühiskondlikel teemadel kaasa rääkimas.

Tänaseks üle 16 000 fänni kogunud Facebooki lehte hakataksegi kasutama Luule eriliste tegemiste kajastamiseks. "Mida leppisime kokku, on see, et teeme lehekülje ära, aga jätame selle sellisteks asjadeks, kus meil on midagi rahvale näidata. Kindlasti ei hakka me seda kasutama turunduslikul eesmärgil, et Luule osalusega etendusi promoda, vaid jätame ta sisuliseks. See on Luule leht puhuks, kui ta saab millegi ekstraordinaarsega hakkama," märkis Teder.

Luule ise Facebooki lehte siiski ei uuenda – postitusi teevad teised, ent ainult Luule kindla kooskõlastusega. "Parooli teavad ainult Luule lähedased ja mina," kinnitas Teder, kelle sõnul Luule Facebookis toimuvat küll rõõmuga näinud on, aga arvutikauge inimesena ise seal midagi teha ei taha. "Luule jälgib seda mängu küll, aga ütleb, et tema ei julge oma näppu sinna panna," tõdeb Teder.

Kõige toredam, mida kampaania siiani Luulele tagasi on toonud, on vahva tagasiside ammustelt tuttavatelt ja austajatelt nii Eestist kui ka välismaalt. "Kuna Luule on juba 50 aastat etendusi teinud, siis võtsid paljud vaevaks kirjutada ja uurida, kuidas tal läheb. Kohutavalt palju on laekunud ka isiklikku fotomaterjali, milles tuleb Luule elatud elu slepp hästi välja," rõõmustab korraldusjuht.

Kuigi Luule pressiga suhelda ei taha, siis ometi ootavad kõik 16 000 fänni internetis siiski ilmselt armastatud näitlejannalt tagasisidet – lootuses näha tõestust, et suur toetus talle naeratuse naerule tõi. Teder kinnitab, et kohe täna õhtul kell 9 või 10 paiku, kui etendus läbi, istuvad üheskoos maha ning tervitavad Facebookis kõiki vahvaid Luule-fänne.

Jääme ootele!