Pulmaplaane hoiti pikalt saladuses ning selle mõtte peale tuli Tanja. "Muidu kirjutatakse enne, et hakkab juhtuma ja siis, kui ongi juhtunud, kedagi enam ei huvita," põhjendas Mikk saladuse hoidmist.

Oma paarisuhte dünaamikat nimetab Mikk hierarhiliseks. "Tanja pakub idee välja ja mina kiidan takka," naeris Saar. Itaalia-pulma kasuks otsustasid nad tegelikult juba ammu "Viis-kuus aastat tagasi käisime Koit Toome ja Kaia Triisaga Itaalia ringreisil. Tanja on selline guru, kes otsib uhkeid ja ilusaid kohti ja see koht saigi kuus aastat tagasi välja valitud," kirjeldas ta. "Mõnda kohta mõtlesime ka Eestis. Aga me oleme kõik läbi käinud, ükski koht pole meie jaoks uus," muheles muusik.

Pulmatraditsioone aga paarikese pidustustel kuigi palju ei olnud. "Pruudirööv oli Tanja jaoks no-no, seda ei toimu," sõnas Mikk ja lisas, et pulmaisa helistas veel enne pulma, et vanemad külalised plaanivad Tallinnast puupakku kaasa võtta.

Kuna 80% pulmakülalistest olid muusikud, hoiatasid Mikk ja Tanja villa omanikke ette, et tehnika võetakse kaasa ja ilmselt paar päeva magada ei saa. "Aga igale poole oli kilomeetreid vaba maad," tõdes Mikk, et lärm ilmselt kedagi siiski väga palju ei häirinud.

Ametliku abielu sõlmisid noored siiski enne ärasõitu Tallinnas – kohapeal viis paari sõber Rain läbi piduliku tseremoonia. Pulmast ei puudunud ka tantsuline osa, nimelt valmistas pulma meespere ette tervelt seitse minutit kestva tantsunumbri, mille tarbeks harjutati mitu kuud.