Kuna tuurile on kaasatud ka Arsise kellade koori, siis otsustas "Ringvaade" prooviruumile silma peale visata ning muusikute tegemiste kohta lähemalt uurida.

Murelik Aivar pole kindel, kuidas poja hääl vastu peab. "Ma ei ole teda naturaalis laulmas kuulnud. Tal on detsembris 17 kontserti, ja siis veel meie omad ka, mis me selle häälega teeme!"

Aivar ei teadnudki, et Mikk saatesse "Eesti otsib superstaari" tahab minna, aga poja edu teeb talle vaid rõõmu: "Kui mina noor olin ja võtsin osa Kahest Taktist, ega ma siis ka kelleltki ei küsinud. Mis seal salata, muidugi on uhke tunne!"

Mikk õpib Tallinna Ülikoolis informaatikat ja eriala valiku põhjuseks on soov ka muusikuna karjääri luua. "Muusika on ikka väga riskantne tee, mõtlesin, et võtaks mõne eriala, kus on kõvasti kindlam leida hea töökoht." Et mitte vaid muusikaga tegeleda, vaid ka õppima minna, oli isa kindel soov ja soovitus. "See oli tingimus, sel hetkel pani isa ennast maksma," ütles Aivar.

Ka 19. detsembril algava Arsise jõuluturneel ettevalmistamisel kasutab ta kõva käe poliitikat. "Siin ta peab alluma minu reeglitele, see on minu poolt korraldatav kontsert."

Lõpetuseks ütleb mees poja kohta: "Mikk on hästi välja kukkunud!"

Mikk Mäel tuli hiljuti välja ka debüütalbum, mis sündis koostöös Tomi Rahulaga ja sellelt leiab ka kaks Hendrik Sal-Salleri lugu. Plaati asub noormees esitlema 17. detsembril Von Krahlis ja pileteid saab osta juba praegu Piletilevist.