"Mul on keeruline tagantjärele hinnata, millal see alguse sai," sõnas Raud saatejuht Roald Johannsonile, olles just ära vaadanud oma viie aasta taguse intervjuulõigu, milles avaldas usku, et on viie aasta pärast siiski oma endise kaasa Pärlega koos.

"Olin tema platooniline fanaatik. Fanaatik igal juhul! Eks ma mingis platoonilises plaanis olin armunud oluliselt varem, kui ma temaga reaalselt tuttavaks sain. Ta väga meeldis mulle, mis seal salata. See töö, mida ta televisioonis tegi tollel ajal, oli mulle kahtlemata sümpaatne. Kohtumine temaga reaalselt, päriselus, mitte ainult ei kinnitanud minu eelnevaid kahtlusi, vaid paiskas need täiesti uude stratosfääri. Sealt edasi läks kõik väga kiiresti," meenutas Raud.

Seepeale vaadati stuudios ühiselt ka kõmulist intervjuud saatest "Kolmeraudne", kus Liina esmakordselt Mihkliga kohtus ning kus legendi järgi teineteisesse ära armuti.

"Kui keegi on sulle erakordselt väga-väga sümpaatne, siis on seda tõnäoliselt väljastpoolt näha," nentis Raud, et ilmselt oli tema sümpaatia Liina vastu saates tõepoolest ilmselge.