Globaalselt popmuusika kuningaks tituleeritud Michael Jackson oli tuntud ka oma ikoonilise stiili poolest. Jacksonil oli komme kanda paremas käes valget teemantitega kaetud kinnast, mis tekitas momentselt sensatsiooni, vahendab Huffington Post.

Foto: Shaan Kokin / AFP

Oksjonile müüki pandud kinda sai Jackson 1984. aastal oma isiklikult kunstnikult Paul Bedardilt. Jackson tellis Bedardilt enda Neverlandi rantšo jaoks rohkem kui tosin maal. Teostel olid kujutatud erinevad ajaloolised tegelased nagu näiteks Abraham Lincoln, George Washington, Albert Einsten ja E.T, kes kõik kandsid paremas käes valget kinnast.

Eelnimetatud maalid pandi samuti müüki koos pildiga Bedardist valget kinnast kandmas ning 2005. aastal trükitud deklaratsioon kinda ja selle autentsuse omandiõiguse kinnitamisest

Nate D. Sanders'i oksjonimaja, kes müügiga tegeles, müüs maha ka MJ poolt kantud jaki, mis oli loodud prototüüp loo "Bad" video ja albumi kaane jaoks. See riideese, mis polnud isegi lõplik produkt, müüdi 12 500 dollari ehk 11 353 euroga.