Samas tunnistab Merle ajakirjale Naised, et traditsioonilised meestetööd köidavad teda hoopis rohkem. “Kalle ühtegi naela kunagi seina ei löö. Ehk kui on mingi remondiküsimus, nagu toruummistus, parkett lahti, vaja pahteldada, lihvida, värvida, mida iganes, siis on see absoluutselt minu pärusmaa.”

Kodutööd on naise sõnul perekonnas iseenesest paika loksunud ja kuna talle toidutegemine ja poeskäimine üldse ei meeldi, ongi just abikaasa Kalle see, kes kodus kaetud lauaga naist koju ootab.

Klandorfid on abielus olnud 32 aastat, mis tänapäeval on üsna tähelepanuväärne saavutus. Merle sõnul peitub abielu valem kompromissides. Näiteks teab Merle, kui oluline on mehele see, et ta korvpallivõistlusi vaatamas käiks. “Ma olen teinud endale selgeks korvpalli põhiterminid, et natukenegi olla võimeline sellel teemal vestlema, ja aeg-ajalt käin mänge vaatamas.”

Merle peab meeles oma ema õpetussõnu, mis ütlesid, et mitte kunagi ei tohi oma abielu ja abikaasat halvas valguses näidata. ““Sinu mees on alati kõige parem mees ja laste isa, alati kõige õigem. Teistele ei ole vaja kunagi oma musta pesu välja tuua,” ütles minu ema. Ja tal oli tuline õigus.”