Meesteajakirja Loaded Fashion küsitlusest selgub, et kuigi trendikriitikud on hurjutanud Beckhamit moelibastumiste pärast, armastavad briti mehed tema stiili ja püüavad seda järgida.

Kord kvartalis ilmuva meesteajakirja jaoks aitasid 20 mõjukaima meesrõivastuja nimekirja koostada teiste seas moegurud Donatella Versace, Paul Smith ja Ozwald Boateng.

Beckham edestas nende pingereas moedisainereid Ralph Laureni ja Giorgio Armanit, kes tulid vastavalt kaheksandaks ja kümnendaks.

Manchester Unitedi ründaja platseerus neljandale kohale, lastes endast mööda Gucci loomingulise juhi Tom Fordi, briti disaineri Paul Smithi ja Christian Diori kaubamärgi Homme loomingulise juhi Hedi Slimane’i.

“Paistab, et kannab ta siis oma naise Victoriaga (Posh Spice) ühesuguseid nahkpükse või teemantneete kõrvas, igatahes on Becks teinud disainerimudelid briti meestele sama vastuvõetavaks kui igaõhtune õlu,” kirjutab ajakiri.

Meeste riietumisstiili on suutnud mõjutada ka ameerika räppar P. Diddy ehk endine Puff Daddy, kes saavutas edetabelis viienda koha, tunnustatud valge räppar Eminem seitsmenda kohaga ning Liam Gallagher Oasisest, kes pidi küll piirduma 14. kohaga.