"See oli tema esimene kontserttuur detsembris, nn jõulutuur "Ma võtsin viina" mööda Eesti kultuurimaju, olin kaastegev sponsorfirma Sexyland esindajana ja kuna laulutekstides oli tal palju nn allpoolvööd teemat, läksin enne tuuri algust Eesti Assotsiatsiooni AntiAids juhataja Ljudmilla Priimäe jutule et teha ka tuuri raames HIV-ennetuskampaaniat mööda Eestit.

Meil oli vist tollal u 20-25 hiv-positiivset ning need olid seksuaalsel teel nakatunud mehed. Kuna sekspood Sexyland osales rahaliselt ja sponsoreeris tuuril külastajate hulgas loositavate seks-mänguasjadega (pimedas helendavad kondoomid ja muu selline nänn) siis AntiAids varustas meid trükimaterjalidega HIV/AIDS-ist ning natuke saime ka tasuta kondoome, see oli tolle aja kohta väga kõva sõna.

Sama kampaaniat tehti samaaegselt ka Sexylandi poes endas, iga külastaja sai trükise jne. Oligi esimene suurem üle-eestiline hiv-ennetuskampaania olemas. Bella publik võttis selle suurepäraselt vastu ning meie tublid mänedžerid ja korraldajad Aarne Valmis ja Riho Rõõmus tegid ajalugu tegelikult. Selline oli Bella esimene panus, hiljem tuli juba konkreetne AIDS-vastane kontsert Kalevi Spordihallis, juba teiste korraldajatega ja seal koguti raha heategevuseks. Mul on aastaarvudega probleem, see kontserttuur oli kas 1991-1992 ilmselt, jõulude ajal, kassett oli just ilmunud," meenutas Kivistik.

Bellaga oli tal kontakt viimaste aastateni, kuigi haigena suhtles ta inimestega vähem. "Me olime Bellaga sõbrad kuni viimaste aastateni, haigena suhtles ta üldse vähem, ehkki elas juba Tallinnas, hiljuti tegi Viberi konto, saingi sinna ainult "Hi!" kirjutada..." sõnas Kivistik.

Onu Bella on koos Siiri Sisaski ja Kaja Rantsiga välja andunud ka ühe Eesti ainukese HIV-ennetusest rääkiva muusikapala pealkirjaga "Kaitse end" , mis tänaseks suuresti unustuste hõlma on vajunud.

Ka Eestimaal liigub ta,
AIDS, see on mu surmatiib
Sa ei tea, millal ka sind
Tabab AIDS, see suur surmatiib
Kallistused, hellitused,
Nende sees on peidus surmatiivad
no kaitse siis end
Sest jumal ei kaitse sind,
kui sa ei taha kaitsta iseend,
ei taha kaitsta teisi ja end.

Ei aima sa ohtu,
homme me enam ei kohtu
Sa oled ju vaba,
et hoida saaksid mind
Kuid su rõõmul on surmatiib
Nüüd on see aeg, ma tean
tegutseda koos, armastada end
kaitsta teisi ja end,
et ilmast kaoks must surmapiin

Kus viibid sa, kus viibid sa
end kaitse preservatiiviga
kas Matiga või Liiviga
end kaitse preservatiiviga
Banaaniga või kiiviga
end kaitse preservatiiviga
sule püksid taba või riiviga
kuid kaitse preservatiiviga
hoia püsti või statiiviga
kuid kaitse preservatiiviga
Brasiilias ja Portugalis,
Venemaal ja Iisrealis
Mehhikost ja Indiast
Hispaaniast ja Itaaliast
jne