- Williamsil olid inglise, prantsuse, šoti, iiri ja kõmri juured.
- Ta lõpetas keskkooli aastal 1969, saades ameerika kombe kohaselt koolikaaslastelt eluteele kaasa tiitlid "Tõenäoliselt Ebaõnnestub Elus" ja "Kõige Naljakam Koolikaaslane".
- Enne näitlejaks saamist töötas ta püstijalakoomiku ning tänavamiimina.
- Oma esimese filmirolliga kaheldava väärtusega linateoses "Popeye" oleks Williams peaaegu et Hollywoodi reoveega koos unustusse pühitud, kuid õnneks suutis ta end kriitikute silmis järgmise filmiga mudast välja tuua.
- Kuigi eelkõige oli Williams naerutaja, oli tal annet laiema rollispektri peale, mida ta tõestas ka tõsisemate rollidega filmides "One Hour Photo", "Insomnia" ja "The Night Listener".
- Põhjus, miks Disney legendaarse "Aladdini" filmi džinn nii menukaks tegelaseks osutus, oli lihtne: talle andis hääle Robin Williams, kes ei püsinud üldsegi käsikirja raames ning puhus pudelielukale oma sõnadega elu sisse.
- Kui Williamsi sõber Steven Speiberg filmis holokaustiteemalist "Schindleri nimekirja", käis Williams pidevalt tundide kaupa võttemeeskonna tuju üleval hoidmas, et kuidag aidata sünget meeleolu peletada.
- Oma eluajal kogus Williams kodutute inimeste heaks enam kui 80 miljonit dollarit. Samuti toetas ta naiste õiguste eest võitlejaid ja aitas leevendada kirjaoskamatust.
- Eluajal omistati Williamsile 6 Kuldgloobust, 4 Grammy't, 2 Emmy't ja 1 Oscar.
- Robin Williams suri 11. augustil 2014 suitsiidi tagajärjel. Ta kannatas kliinilise depressiooni, Parkinsoni tõve ja Lewy dementsuse all.