Nii kirjutas Eesti Päevaleht 2008. aasta 16. mail, et Ameerika populaarse telesaate "The Daily Show" saatejuht tögas president George W. Bushi ning ütles, et ta ei peaks Toomas Hendrik Ilvese sugustega lävima: ""Ärapanija" stiilis teleshow saatejuht Jon Stewart arvas, et Bushil ei tasu Kyoto lepingut pooldava Ilvesega sõbrustada."

"Ma oleksin võinud kehvale lepingule alla kirjutada ja kõik oleksid vaadanud, et oh sa poiss kui äge mees. Ma ei usu, et president peab üritama olla mingi lahe tüüp," oli Bush eelnevalt ühes intervjuus rääkinud. Stewart võttis nõuks asja kommenteerida: "Muidugi, te ei taha ju, et president kirjutaks alla Kyoto lepingule ja käiks läbi Kyotot pooldavate inimestega nagu näiteks Eesti president Toomas Hendrik Ilves või Austria kantsler Alfred Gusenbauer või Soome peaminister Matti Vanhanen, keda Helsingis tuntakse kui Van Hellraserit."

Saatejuhi arvates on Bush lõpuks ometi toonud Ameerikasse juba aastaid igatsetud keskkooli mentaliteedi, kirjutas Päevaleht.

Kaks aastat varem, 2006. aastal rääkis Jon Stewart president saates George W. Bushi Euroopa-visiidist, nimetades Eestit ja Balti riike tema toetuse viimaseks kantsiks. "Nende armastus Ameerika vastu näitab, et oleme paremad kui stalinistlik Venemaa," pistis Stewart.

Hiljutisemast ajast on Eestit saates mainitud aastal 2014, kui Stewartile jäi hambusse Obama visiit Eestisse. "Suurepärane valik! Me kõik teame, et Eesti on riik, mis on väga rikas eestlaste kultuuri poolest. See on üks Balti riikidest, millest ülejäänud on Läti, Leedu ja Activia!" ironiseeris ta meie kandi tundmatuse üle.

"Samal ajal kui Obama kõnet pidas, annekteeris Baltimaad Putin!" ei andnud ta armu.