Tallinna TV saate "Meedia keskpunkt" üks juhtidest Mart Ummelas on lahkesti jaganud kriitikanooli end ümbritseva suunas, sealhulgas olles teravalt maha teinud ka iseenda kunagist hälli Vikerraadiot ning selle saatejuhte.

Ummelas usub, et saatejuhi kohustuseks on olla teravam kui tegelikkus: "Ma ei eita seda, et vahel tõesti katus sõidab, aga ma olen viimastel päevadel öelnud ühes intervjuus, et eks see "Meedia keskpunkt" on natukene ka näitemäng. Teda ei olegi mõeldud väga tõsiselt lõpuks võtta," tõdes Ummelas "Vikerhommikus", lisades, et on surutud kaamerate ees rolli.

Ummelas, kellel on jätkunud kriitikat ka ERR-i pihta loodab, et tema teravad näpunäited on muutunud Ringhäälingut paremaks. "Kui sa ei kritiseeri ja ei ütle välja, mida sa ehk mõtled, siis midagi ei muutu.
Kui sa ütled nii ümmarguselt nagu ka valitsuses, ei pane sind muidugi keegi tähele," rääkis Ummelas "Vikerhommiku" saatejuhile Taavi Libele.

Detsembri algul langes Ummelas korruptsiooniskandaali, misjärel peatas Tallinna TV töösuhte toimetajaga esialgu kuni tuleva jaanuarini.

Ajakirjanikuameti maha panekust Ummelas siiski veel huvitatud pole. "Ma teeksin heameelega raadiosaateid, aga praegusel hetkel pole ühtegi sellist raadiojaama peale Vikerraadio, kus võiks midagi sellist teha."