Kui Märt Avandi ja Ott Sepa menukas aastavahetuse programm "Tujurikkuja" on selgelt mõeldud pigem täiskasvanud publikule, on Eesti Laulu puhul siiski tegemist koguperesaatega. Raud tõstatas küsimuse, kas kiha tekitanud viinareklaam või mõlkis nägudega peksupoisid pole lastele nalja tegemiseks liiga tundlikud teemad. "Lapsed kogunevad, kõik nende lemmikud asuvad esinema, ja siis äkki näevad kaks minutit järjest, kuidas valatakse viina. See kõik on muidugi väga irooniline, aga lapsed ei pruugi sellest irooniast aru saada," mõtiskles Raud.

Mart Normet seevastu tundis, et sel aastal ei ületanud ükski esitatud klipp sellist valuläve, mida ei oleks võimalik kodus kahe lausega lapsele ära selgitada: "Selles viinajoomise klipis oli ju ilmselge, milles seal uba oli ja peksmisnaljas samamoodi, nii lihtsalt ei tehta."

Ometi märkis Raud, et säärane vaatepilt võib mõjuda väiksele hingele traumeerivalt. "Mina mäletan väga selgelt, kui ma olin väike laps, seistme-kaheksa aastane, sattusin ma aastavahetusel nägema täiskasvanutele mõeldud saadet, kus Hunt Kriimsilm oli mäluaugus. See oli väga naljakas, nagu mu vanemad pärast ütlesid, aga minule lapsena mõjus see totaalselt šokeerivalt," meenutas Raud uurides, kas Normet seda hirmu ei karda, et ikkagi Märt ja Ott, lastesaate juhid nüüd selliste naljadega pisikeste ees esinevad. "No mis ma oskan öelda," kostis Normet, "ju siis läksime üle piiri ja ma väga vabandan."