"Igal aastal on meil kuidagi juhtunud 1-2 sketši, mille puhul on pahameeletormi ja kriitikat rohkem. Sel aastal, jah, võib-olla tõesti oli neid kõige rohkem," rääkis Avandi Kuku raadio saates Pressiklubi ning kinnitas: "Üle piiri ei ole me kohe kindlasti läinud."

Savisaare-sketši kohapealt ei oska Avandi midagi põhjendada, ega pea seda vajalikukski: "Kas see oli solvav meie linnapea aadressil? See, mis on toimunud aastate jooksul ja sellesügisesed kohalikud valimised olid minu ja meie kõigi jaoks üdini õõvastav. Kui keegi ütleb, et see sketš oli solvav, siis andke andeks, aga mind on linnakodanikuna mitmeid kordi solvatud."

Avandi sõnul mõisteti "Estonia"-sketši enim vääriti. "Inimestele, kes tunnevad, et sketšiga mindi üle piiri, võin ma meie kõigi nimel öelda "palun vabandust". Selle sketši mõte on tähelepanu juhtida sellele, et me ei pane millegipärast tähele, kuidas surm, katastroof ja tragöödia on meie igapäevaelus kõige suurem müügiartikkel. Estonia sketši iva selles oligi."

"Me anname aru, kui valulik teema see on ja nagu ma ütlesin vabandame inimeste ees, kes tundsid end riivatult ja solvatult. Ma tean, mis tähendab suur lein ja suur kaotusvalu, siis sellest aspektist vaadatuna ei saa ma ühiskonnalt paluda, et mis minu jaoks on valulik teema, enam ei puudutata. Seda ma elult nõuda ei saa. Muidugi pole see ka adekvaatne võrdlus kuna "Estonia" kaotus puudutas meid kõiki, aga sellest on möödas 20 aastat. Selle sketši puhul, rõhutades ja toonitades, et meie eesmärk ei olnud naeruvääristada kellegi tundeid, on mul isiklikult keeruline mõista, kui keegi võtab seda sketši isiklikult," lisas Avandi, kelle arvates on Eesti huumorikultuur alles lapsekingades.