"Inimesed imestavad, et ma reisin nii palju. Aga ma kulutangi kogu oma vaba raha reisimisele. Ma ei ela luksuses. Vastupidi, elan väga tagasihoidlikus korteris väga tagasihoidlikus elamupiirkonnas. Sõidan pea kümme aastat vana Honda Civicuga. Kui ma ei peaks tulevikus novembris, detsembris, jaanuaris ja veebruaris Eestis elama, siis oleks päris hea. Isegi kaks nädalat jõuludest jaanuari alguseni on parem kui mitte midagi. Pimedus on täiesti talumatu!" leiab saatejuht.

Selle nimel investeerib Reikop juba 13 aastat iga kuu oma palgast fondidesse, et kunagi kogu pime aeg soojal maal veeta. "Loogika on väga lihtne. Iga 100 eurot, mis ma praegu fondidesse panen, on toonud mulle kasumit 25 eurot. Olen plussis ja see raha on mul alles! Vahepeal oli tõesti 100-st alles 75, praegu aga olen selgelt kasumis. Mul on iga kuu investeerides närvid vastu pidanud," selgitas ta. Laene ega liisinguid tal ei ole: "Jah, ka auto ostsin omal ajal ilma liisinguta tänu sellele, et tegelen ka eraettevõtlusega."

"Ma ei ole rahulolematu. Mul ei ole nii palju raha, et osta luksuskorter, aga tahaksin vanaduspõlves rahulikult reisida. Kui seda saan, ei ole ma pettunud. 15% palgast ei mõjuta mu elukvaliteeti, ma ei pane selle summa puudumist isegi tähele. Nii et ma jätkan igal juhul."

"Loomulikult ootame, et meie elu siin televisioonis läheks uuel aastal paremaks, see on ju selge. Tööd on väga palju ja palka võiks selle eest rohkem maksta. Aga see on vist igal inimesel nii. Kui olen iga äripäev eetris ja palk on kaheksa aasta jooksul tõusnud ainult 30 euro ringis, siis saad ju aru, et see ei ole okei. Aga ma olen kaugel sellest, et hakkaksin lehe kaudu oma tööasju ajama, mul on alati vaba voli minna ja küsida endale palka juurde," rääkis ta.

Jaga
Kommentaarid