Kerro soovitab kasutada Palo Santo nimelist imelist ja väga võimast puud, mis tuntud ka püha puu nime all.

Selle puu suits on nii võimas, pühalik ja väekas, et seda on juba iidsetes aegadest kasutatud rituaalides, ravitsemises ja puhastamises.

"Kui me räägime tervendamise väest, siis põletades seda puud kodus paraned sa kiiremini külmetushaigustest, ravid edukalt peavalusid, rahustab ärevushäirete all kannatavaid inimesi, ideaalne lisaks ka stressi puhul kasutada, luues kodus õdusa keskkonna ning nautides seda värskendavat pühalikku aroomi," loetleb Kerro puu suitsu häid omadusi.

"Oma kodu soovitan ma selle püha puuga kohe kindlasti puhastada, isegi tõhusamaks pean kui salveid. Käi läbi terve oma kodu ning jäta meelde, jälgi suitsu! Kui tuleb musta suitsu on negatiivset energiat palju, hoia siis seniks, kuni asendub see valge suitsuga. Siis on su energeetiline puhastus alles sooritatud ning negatiivne asendatud positiivse väega," soovitab ta.

Selgeltnägija lisab, et Palo Santo kasutamine loob energeetilise kaitse nii koju kui ka omanikule endale. Toidab vaimselt sind positiivsusega ning kindlasti ei jäta ta puutumata su kodu õnnest, tuues pidevalt oma kodu sellega puhastades ja värskendades koju ka õnne ja rahulolu tunnet!