"Täna võtan aja, et teid kõiki tänada. Tänada, et olete olnud saatmas minu teekonda, hoidnud mind oma südames. Tänan ka kõiki, kes on oma tee leidnud Meccasse, olen selle koha südamega tööle teie jaoks pannud, aitamaks teid läbi kristallide, kui mind ennast lähedal ei ole. Ma tänan teid siiralt ja südamest. Te olete minu inimesed," seisab Marilyn Kerro postituses.

Naise sõnul on tema ainsaks võiduks oma fännide südametesse kuulumine ja tema suurimaks tänuavalduseks nende rõõm, õnnepisarad, soe kallistus ja hea sõna: "See on minu võit. Proovin alati ja ka edaspidi olla teie jaoks olemas, kui mitte füüsiliselt, siis loodan, et olete abi leidnud minu mõtetest ja nägemustest mille olen köitnud raamatuks...Teie olete minu jõuallikas, edasiviiv jõud ja tahe! Ma soovin teile vaid parimat, armastust, soojust. Oskust näha ja kuulata! Hoidkem ikka ühte!"

"Kõndigem alati läbi elu ilma maskideta, ning teil ei tule kunagi üle õla vaadata ega tunda hirmu ning häbi. Ole see, kes sa oled, siiras ja aus! Ole inimene oma emotsioonide ja tunnetega, nägemuste ja arusaamadega! Ela!" paneb sensitiiv kõigile südamele.