Küsimusele, mismoodi Kerro endas nõiavõimed avastas, vastas naine, et kõikidel on seesugused anded olemas ning kui palju igaüks neile avatud on, sõltub neist endist. 7-8 aastat tagasi toimusid ka Eestis kaks "Selgeltnägijate tuleproovi" hooaega, ent nendel Kerro ei osalenud, sest viibis samal ajal USA-s ning Inglismaal.

Marilyni kannustas Venemaa tuleproovis osalema saatuse keerdkäik. Ta oli sel ajal oma õel Soomes abis ning sisetunne ütles, et peab tagasi tulema. "Mu isa armastas elutoas magada. Mina läksin teed tegema ja isa magas teleri ees. Sealt tuli see Venemaa saade ja ma jäin vaatama," rääkis Marilyn ja tõdes, et asus kohe ka ise teleri ees ülesandeid kaasa tegema. "Avastasin, et need on päris lihtsad ja siis sain aru, et see ongi põhjus, miks ma tagasi tulin," lisas ta. Et Marilyni jaoks pole maailmal piire, ei leia ta ka Venemaa selgeltnägijate saates osalemises miskit imelikku.

Marilyn läks saate proovikatsetele ja talle öeldi, et temaga võetakse ühendust. Seepeale lausus Marilyn saatetegijatele kohe, et nad helistavad talle märtsis ning ta ostab juba lennupiletid ära. "Nad olid hämmingus, aga siis 26. märtsil nad mulle helistasidki," lisas ta.

Kui maikuus võtted algasid, sõitis Marilyn Moskvasse, teadmata mis saab. Öömaja oli tal kolmeks päevaks ning õnneks tutvus ta seal elava eestlasega, kes ta enda juurde võttis. Selgeltnägijatele raha maksta Marilyn ei soovita. "Nad panevad teile programmi peale ja te jäätegi nende juurde pidevalt käima," sõnas Marilyn ja on kindel, et sellise töö eest tasu ei saa võtta.

Tänaval Marilyn inimesi sensitiivipilguga ei vaata. "Ma ei kõnni ringi poes või tänaval ja vaata, mis haigused inimestel on. Sellel andel ja aitamisel on omad piirid," rääkis ta ja lisas , et saadetes antud nõuannetest võiksid kõik vaatajad õppida. "Pole vaja joosta selgeltnägija juurde iga päev ja küsida, mis saab homme, ülehomme," on Marilyn kindel.

Nõid end tuntud inimeseks ei pea ja võtab end kui normaalset ja tavalist kodanikku. "Kui inimesed tulevad juurde, ma alati aitan, kui saan või kui mu tervis seda lubab. See kolm aastat, kui ma olen inimestega töötanud, olen selle pealt lõivu maksnud oma tervisega. Kui inimesed tulevad minu juurde, ma ei ei "aita", vaid näitan ette teekonna. Kas ta võtab mind kuulda või mitte, sõltub temast endast."