Augusti esimeses pooles sõitis Marilyn koos beebiga enda onu sünnipäevale.

"Rumi oli meid Saaremaal juba korra hoiatanud valju nutuga, et me ei viskaks teda ilma hoiatamata teiste sülle, siis jätkasime Jannoga ikka oma vana stiili, et las Rumi tutvub ja chillib sugulastega. Siiani oli ta vaid korra võõrastanud ja see võis ka vabalt olla see, et Janno liiga kiiresti andis ta enda sülest enda sõbra, kuid Rumi jaoks võõra meesterahva sülle. No ja nüüd Rumi muudkui naeris ja rändas ühe tädi sülest teise tädi sülle," kirjutab Marlyn.

Beebi anti sünnipäevalapsele hoida, kuid kuidagi väänas laps ennast ära.

"Mina mõtlesin rahulikult, et küllap ta lihtsalt ehmatas (mis tegelikult arvatavasti juhtuski) ja hakkasin lohutama ja pakkusin tissi, aga Rumi juba nuuksus päris hingetult. Janno siis kiigutas ja kõigutas ja lennutas ja ei midagi. Rumi muudkui nuttis ja nuttis ja õnneks tuli lõpuks tädi, kes soovitas, et minge südame rahuks ikka kiirabisse. See oli tegelikult väga hea nõuanne, sest muidu ma võibolla oleksingi muretsema jäänud.

Rumi nuttis ikka veel ja ma ei ole sellist tunnet varem kunagi tundnud. Janno käis wc-s endale vett näkku viskamas ja mina ootasin arsti. Proovisin siis kuidagi järjest arstidele seletada, et ega ma ei tea, mis juhtus, aga ta lihtsalt tavaliselt ei nuta sedasi. Kui ta ka on nutnud, siis mõne minutiga ikka rahuneb maha, kui lohutada. Aga nüüd nutab ja niuksub nii, et ma juba üle keha värisen koos temaga kaasa," lisas Jurman.