Lõbusas vestlussaates osalesid 500. osa puhul kõik võtmenäitlejad ja jutustasid lõbusaid lugusid nii enda kui oma tegelaste eluks. Ja nagu selgus, siis on igaühel neist paar lõbusat lugu sellest, kuidas televaatajad näitlejaid nende rolliga samastavad.

"Mina olen märganud, kuidas ma turul tihtipeale saan ilusamad õunad ja muu kauba kui need, kes minu järel sabas seisavad," naerab ta kinnitades, et eks sellistes olukordades tuleb ikka kasuks tuntud olla. Kuid mitte alati, leiab Korolev ja jutustab loo, kuidas ükskord aastaid tagasi ta Saaremaal ühelt härralt lausa ähvarduse saanud.

"Tuli üks härra mulle vastu ja imestas, et kuidas ma üldse tänaval julgen liikuda," meenutab ta. Küsimuse peale, et miks ei peaks julgema, oli vastus järgmine: "No sa oled seal "Õnnes" ju nii paha tegelane, et mul mitu sõbra tahaks sul näo üles lüüa," selgitas mees.

Sarnaseid lugusid rääkisid ka näitlejad Helgi Sallo ja Väino Aren, kes kinnitavad, et tavaliselt on inimesed siiski mõistvad ja sõbralikud. Aren imestab samas, kuidas paarikümneaastane balletitantsija karjäär on jäänud selle varju, et ta kodumaises sarjas vanaätti etendab.

Sari on kestnud nii kaua, et näitlejate ridadest on lahkunud Kaljo Kiisk ja Evald Hermaküla, mis stsenarist Teet Kallase sõnul on sarja jätkumise mitu korda küsimärgi alla seadnud. "Õnne 13" jätkab siiski sellele vaatamata ka järgmisel hooajal.