Maiken rääkis Ringvaates, et armus juba noorena Carey hääleulatusse ja proovis isegi lauljatari moodi olla. "Mina olin just astunud Otsa kooli muusikat õppima ja järsku kuulsin sellist lauljat. Mina, kes olin üles kasvanud ainult Eesti muusika peal," rääkis Maiken, kuidas ta Carey avastas.

47-aastasel Careyl on üliharuldane viieoktaviline hääleulatus ning Maikeni sõnul võib julgelt öelda, et tegemist on imelapsega ning ta nimetas Careyt lausa maailma tippvokalistiks.

Maiken külastas superstaari show'd Tallinnas ja tunnistas, et pole varem käinud kontserdil, kus tal artisti laulud nii selged on. "See muusika, see äratundmisrõõm oli hästi tore. Ma kartsin, et ta ei ole, aga tegelikult oli ta heas vormis," kiitis Maiken.

Maiken tõdes, et vokaalsed võimed on Mariah küll muutunud, kuid Mariah'le omapärased kõrged ja madalad registrid olid tal endiselt olemas.

Eesti laulja ja lauluõpetaja tunnistas, et oli eilsel ülesastumisel number üks fänn, kes turvamehed oma liigse kaasaelamisega lausa pisut kurjaks ajas. Kontserdi lõpus õnnestus Maikenil Mariahit ka päriselt näha. "Ma ütlesin talle, et ta on super-mega-lahe," kirjeldas Maiken põgusat kohtumist maailmastaariga.